Silikon Uç
147 görüntüleme
E
Eylem Y.
2 Aralık 2025 17:38
Kullananlar nasıl bıraktınız çok zor geliyor artık bunu kullanmak
G
Gökçin N.
2 Aralık 2025 17:43
Ben 2 haftada bıraktım. İlk tutuş silikonla,sonra ara verdiğinde çıkardım. Bazen gıcık oldu,tekrar taktım zorlamadım. Zaten kendi meme ucunu emerek çıkarttığı için bir süre sonra ihtiyaç duymadım. 3 aydır kullanmıyorum. Kararlı olun ve kendinize güvenin.
Ş
Şeyda D. T.
2 Aralık 2025 17:47
Gogus ucum olmadigindan dolayi 6 ay onunla emzirdim.6 ay sonra ust uste ucsuz denedim ve biraktik :)
H
Hira N.
2 Aralık 2025 17:51
İlk silikon uçla emzirdim sonra o emmenin doruğunda silikonu çıkardım memeyi tutturmaya çalıştım. Emmediyse tekrar taktım tekrar çıkardım bunu belki her emzirmede defalarca tekrarladım tak çıkar yaptım. 2-3 gün denedim ve sonra tuttu daha da takmadım
G
Gamze G. ..
2 Aralık 2025 18:30
Ben de deniyorum ama bırakamıyorum defalarca denedim sütümü sağdıktan sonra göğüs ucum kocaman oldu öyle emzirmeye çalıştım onu bile kabul etmedi
H
Hira N.
2 Aralık 2025 19:12
Dediğim gibi kolay olmuyor sonsuz kere denedim ama tam ümidi kesmisken bir anda oldu.Sizde deneyin ümidinizi yitirmeyin silikon uçla devam etsin elbet bir gün tutacak

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
2 Aralık 2025 19:47
Merhaba, bir emzirme danışmanından destek alabilirsiniz bunun için, belki pozisyon belki tutuş değişikliği hepsi çok büyük fark yaratır.
Ben 3 ay kadar bu şekilde emzirdim bebeğimi, yoğun bakım sonrası başka türlüsünü yapamadığımız için o süreçte alıştı ve 3. Aya kadar dönem dönem bırakma denemelerim başarısız oldu. Sonra aynı sizin gibi kendimi bunu bırakmaya hazır hissettim,başta takıp sonra çıkararak boş emzirme süresini arttırmaya çalıştım. İlk hafta belki 3-5 saniyeydi..
sonra alıştı, süreler uzadı.. sonuç olarak bıraktık.
Bırakamaz diye düşünmeyin, sadece alışkanlığını arıyor. Zaman ve sabır 🍀
Ben 3 ay kadar bu şekilde emzirdim bebeğimi, yoğun bakım sonrası başka türlüsünü yapamadığımız için o süreçte alıştı ve 3. Aya kadar dönem dönem bırakma denemelerim başarısız oldu. Sonra aynı sizin gibi kendimi bunu bırakmaya hazır hissettim,başta takıp sonra çıkararak boş emzirme süresini arttırmaya çalıştım. İlk hafta belki 3-5 saniyeydi..
sonra alıştı, süreler uzadı.. sonuç olarak bıraktık.
Bırakamaz diye düşünmeyin, sadece alışkanlığını arıyor. Zaman ve sabır 🍀
A
Aslı
3 Aralık 2025 18:46
Ben de aynı sizin gibiydim artık bıraksın diye gözünün içine bakıyordumbunun için göz yaşı bile döktüm ama 3. Ayımıza girince ben de arada deniyordum silikonsuz vermeyi hiç kabul etmeyen bebeğim alıverdi silikonlu-silikonsuz karışık gittik onu ağlatmadım 2sonra ben kararlı olup bir daha silikonu vermedim ve tamamen kurtulduk çok şükür, lütfen canınızı sıkmayın geçecek