Silikon Uç

94 görüntüleme
Beyza Z.

Beyza Z.

5 Ağustos 2025 13:12
Merhabalar. Bebeğim 4 aylık meme ucu olmadığı için silikon uç ile başladık daha sonra da silikon ucu bıraktıramadım biraz biraz emiyordu normal şekilde sonra bırakıyordu şimdiyse asla almıyor ağzına memeyi dokunduğu an bağırıyor ağlıyor silikon ucu alana kadar. Artık böyle mi olacak çaresi var mı yardımcı olabilir misiniz.
A

Asena D.

5 Ağustos 2025 13:22
Göğsünüzü şırınga ile iyice cekip verebilirsiniz emzirme yastığı kullanın ve o hazır olana kadar zorla emmesi için bası uygulamayin
Beyza Z.

Beyza Z.

5 Ağustos 2025 13:23
Artık göğüs ucum çıktı var ama bebek tutmuyor şimdi de
S

Sena K.

5 Ağustos 2025 13:38
Bende aynı durumu yaşamıştım tam bıraktık derken 4. Ayda meme reddi yaşadık asla normal emmek istemedi tekrar silikon uca geri döndük hiç emmemesinden iyidir diye. Gece emzirirken başlıksız verdim yada önce başlıkla verip birkaç dakika sonra çıkardım emmeye devam etti bir süre sonra gündüzde aynı şekilde devam ettim yaklaşık 2 haftanın sonunda silikon ucu tamamen bıraktı.
Beyza Z.

Beyza Z.

5 Ağustos 2025 13:41
Çok teşekkür ederim deneyeceğim
A

Asena D.

5 Ağustos 2025 18:38
Ben sağıp verdim neleri denedim almadı hiç bir sekilde tutmadi eğitmene bile gittim sagip sağıp verdim eni sonu başka çarem kalmamıştı
P

Pınar B.

5 Ağustos 2025 19:03
Bende 6 ay uçla emzirdim sonra kendi bıraktı
Beyza Z.

Beyza Z.

5 Ağustos 2025 19:04
İnşallah Pınar hanım bizim ki de kendisi bırakır bir şekilde çok sıkıcı bir durum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir