Silikon Meme Ucu
70 görüntüleme
B
Beyza Ş.
10 Ocak 2026 20:09
Bebeğim henüz 3 günlük gögüslerim büyük ve ucu küçük bu sebeple bebeğim kavrayamıyor ve ememiyor. Zaten süt henüz az ama artmaya başladı. Silikon uç önerdiler en küçük bedenini aldım ama emzirirken çok fazla canım yanıyor bu normal mi merak ediyorum kullananlar var mı? 20 mm kullandığım uç
G
Gül Y.
10 Ocak 2026 20:11
Neden canınız yansın ki? Ben meme reddi yaşadığım için lansinoh silikon meme ucu kullanmıştım hiçbir acı yoktu bebeğim de emiyordu üstelik onunla meme reddini yendik
İ
İpek D.
10 Ocak 2026 20:19
Hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla büyüsün. Anılarım canlandı resmen bende aynı durumdaydım. Lansinoh göğüs kremi alıp gümüş kapak takıyordum ben nemlendirici görevi görüyor. Onları takmadığım zaman da gögüs kalkanı kullandım sütlerim ziyan olmadı onlara birikti. Benim de bebeğim 2buçuk aylık hala kullanıyorum ama kullanımı zor cidden. Benim enjektörle çektiler ucu çıksın diye ama yinede çıkmadı. Yeni emmeye başladığı için acıması normal ama zamanla acı azalıyor benim ucum çıkmadı ama inşallah sizin çıkar. Bende standart diye eczaneden Wee baby almıştım sonra mamajo aldım onda bir tık daha rahat ettim.
İ
İrem E.
10 Ocak 2026 20:21
İlk günler emzirmeye alışık olunmadığından ve çoğu zaman hatalı pozisyonlar kaynaklı emzirirken acı hissi normal ben de silikon uçla ve normal emzirmeye çalıştım ve canım acıyordu. Gümüş kapak ve göğüs ucu kremi kullanın zamanla düzelecek
H
Hatice F. Ö. ..
10 Ocak 2026 21:31
Güle güle büyütün bebeğinizi inşallah. Biz de 3 ay silikon üç kullandık. Lansinoh 20 mm olanıydı. İlk zamanlar acıyor evet ama lansinoh krem kullanın muhakkak. Ve silikonu bırakmak için çıplak memenizi pes etmeden reddetse bile tutturun. 5 aylık olduk çok şükür bıraktı. Silikon ucu bıraktıktan sonra da yine göğüslerinizin ucu acıyacak bir süre ama olsun varsın onların karnı doysun