Silikon Meme Ucu

66 görüntüleme
N

Nur

27 Aralık 2025 14:44
Meme ucum hiç olmadığı için silikon meme ucu kullanıyorum. Daha 18 günlük ama silikon meme ucu ne göğüs ucumun çıkmasına yardımcı oldu ne de bebeğim arada denesem de silikona alisinca kendi göğsümü alamıyor. Ne yapmam lazım
F

Fatma S.

27 Aralık 2025 15:28
Benimde bir göğsümün ucu içe dönüktü silikon meme ucu ile emzirince çıkıyordu açtığım zaman gene içe doğru girerdi. Memem dolduğu için ağrı yapıyordu bende pompa kullandım memeyi sağdım bi kaç kereden sonra ucu çikti bebeğim de emdi artık içe doğru geçmedi
D

Duru

27 Aralık 2025 15:52
Silikon meme ucundan çok çektim bebeğim gögsüöüm ucu olmasına rağmen almadı sadce silikon ile alıyordu bebekler ona alışınca normal gögsü almıyor alştırmayın bence ve silikon gögüs ucu bebk memeyi kavrayana kadar hava almasını sağlıyor ve gaz yapıyor inşallah meme ucunuzla emzirebilirsiniz Rabbim yardımcınız olsun 🙏
M

Mine B. ..

27 Aralık 2025 16:01
Silikon meme ucunu10 gun kadar kullanıp bıraktım çünkü alışkanlıkyapmaya başlamıştıbebek ne kadar cok emerse çıplak memeyi o kadar çabuk çıkıyorher seferinde vermemeye çalışın arada çıplakmemeyi kavramaya çalışsın. Ve göğüskalkanı kullanın ben süt birikiyor diye kullanıyordumdüzenegirince bırakmıştım gogus ucu simdi içeçöküyor gogus ucubende hic yoktu bebeğe bi silikon ile bir normal verindaha sonra da biraktirin hem meme ucunuz çıkar hem de silikon alışmamışolur tamamiyla
C

Cavidan G. U. ..

27 Aralık 2025 16:44
Silikon meme ucu hiç bi halta yaramıyor 1000 tl verdim bende ona boşuna. En güzeli süt sağma makineleri. İnternetten bakın manuelde var otomatikte. Şarjlı süt pompaları var fiyatıda gayet uygun 800 900 tl civarı ben ondan kullandım onu 5 dk kullanın zaten göğüs ucunuz kocaman oluyo bebekte rahat kavrıyo ben böyle alıştırdım kızımı emzirmeye şükür sizde mutlaka böyle yapın derim başka türlü alıştıramıycaktım yoksa
H

Hatice F. Ö. ..

27 Aralık 2025 17:23
Aynısı bende de oldu doğduğunda ebeler ucun yok dediler hemen apar topar uç aldırdılar bebek ona alışınca çıplak memeyi istemedi hep temiz olmak zorunda onlar da çok rahatsız oluyordum hiç yılmadım hep denedim uçla başladım sonra arada ucu çektim. Derken 3 aykken alıştı bıraktık şükür. Siz pes etmeyin muhakkak deneyin her zaman. Çeneleri kuvvetlenince onlar da istemeyecek.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir