Silikon Göğüs Ucu
137 görüntüleme
H
Hilal K.
2 Haziran 2026 17:33
Merhabalar bebeğim Meme reddi yaptığı için kullanmak zorunda kalıyorum şuan bir kaç marka denedim çok büyük ve hep çıktı bugünde mamajoo aldım yine büyük gerçi ama yapışması iyi geldi kullanan var mı acaba memnun kalan?
S
Seda F. Ş.
Premium Üye
2 Haziran 2026 17:36
Bende ilk 2 ay kullandım wee güzel geldi bide eczanede satılan marka vardı o güzeldi. İsmini hatırlayamadım. Uçları küçük geldi. Mamajo da kulladım ama gerçekten büyük geldi bana da
H
Hilal K.
2 Haziran 2026 17:38
Bende ilk 2 ay kullandım wee güzel geldi bide eczanede satılan marka vardı o güzeldi. İsmini hatırlayamadım. Uçları küçük geldi. Mamajo da kulladım ama gerçekten büyük geldi bana da
S
Seda F. Ş.
Premium Üye
2 Haziran 2026 17:39
Wee bende hiç olmadı nerdeyse anlamıyorum hiç bir şekilde inanın eczanede bile bulamadım bu da çıkarsa olmazsa lansinoh deneyeceğim neden bu kadar büyük göğüs uçları anlayamıyorum

Hatice E.
Premium Üye
2 Haziran 2026 17:51
philipsin bedenli var diye biliyorum benim bebeğim hiç emmedi wee almıştık standart dediler internetten araştırın philipsin s bedeni var diye hatırlıyorum
Z
Zeynep O. G.
2 Haziran 2026 18:06
Selam. Bebeğim 6 aylık doğduğundan beri silikon uç kullanıyorum. Mamajoo markasını uzun zamandır kullanıyorum. Kenar kısımları açık olduğu için ten tene teması yapabiliyoruz. Ama akıtıyor sanırım ya da ben her seferinde düzgün yapıştıramıyorum
H
Hilal K.
2 Haziran 2026 18:11
Selam. Bebeğim 6 aylık doğduğundan beri silikon uç kullanıyorum. Mamajoo markasını uzun zamandır kullanıyorum. Kenar kısımları açık olduğu için ten tene teması yapabiliyoruz. Ama akıtıyor sanırım ya da ben her seferinde düzgün yapıştıramıyorum
E
Esra A.
2 Haziran 2026 18:12
Lansinoh kullandım 2 ay kadar. En küçük boyunu tavsiye etmişti hemşire. Yapışma konusuna gelecek olursam illa ki yerinden oynuyordu ama bu süre zarfında memnun kaldım diyebilirim.
Yükleniyor...