Silikon Göğüs Ucu
127 görüntüleme
H
Hilal K.
2 Haziran 2026 16:26
Merhabalar meme reddi yaşadığım için bebeğim de silikon göğüs ucuyla emiyor ama ne alırsam alayım uçlar çok büyük geliyor çıkıyor şimdi mamajoo aldım çok memnun herkes diye meme ucu olmayıp bunu takıp kullanan var mı diğerlerine göre yapışması daha iyi geldi bana
N
Nur ..
2 Haziran 2026 17:01
Lansinoh 20 mm kullanmıştım ben hem boyutu küçük hem de yapışması iyiydi
T
Tuğba G.
2 Haziran 2026 17:29
Medela marka 16 mm(S) kullanmıştım ben de ucu küçüktü. Memnun kaldım inceliği de iyiydi bebek tene değiyomuş hissi veriyordu,yapışması da iyiydi . Mamajoo kullandım ama çıkıp durdu süt alttan akıyordu bebeğim emerken
H
Hilal K.
2 Haziran 2026 17:30
Medela marka 16 mm(S) kullanmıştım ben de ucu küçüktü. Memnun kaldım inceliği de iyiydi bebek tene değiyomuş hissi veriyordu,yapışması da iyiydi . Mamajoo kullandım ama çıkıp durdu süt alttan akıyordu bebeğim emerken
T
Tuğba G.
2 Haziran 2026 17:35
Mecburen mamajoo aldım sizin dediğinizi internette araştırdım gördüm ama satış olarak stok olarak hiçbir yer de bulamadım
H
Hilal K.
2 Haziran 2026 17:36
Ben Ocak ayında almıştım Hepsiburada'dan aldığım yerde de kalmamış. Belki siz öyle bir problem yaşamazsınız Mamajoo ile kullanmadan önce kenarlarını ıslatabilirsiniz
T
Tuğba G.
2 Haziran 2026 18:22
Teşekkür ederim 🙏🏼
M
Merve Ö.
2 Haziran 2026 18:42
Merhaba , aynı durumu bende yaşıyorum wee baby markasının silikon göğüs ucunu tavsıye ederim ben çok memnunum
Yükleniyor...