Silikon Göğüs Ucu
107 görüntüleme
H
Hilal K.
31 Mayıs 2026 21:41
Merhabalar meme reddi yaşadığım için göğüs ucu aldım bebeğim onunla emdi fakat tutmadı çıkıp duruyor göğüs ucuma büyük geldi ve benim de çok küçük wee baby almıştım başka marka kullanan var mı hangi boyutta almalıyım?
O
Ozlem
31 Mayıs 2026 21:44
Takılma tekniğine göre takmayı denediniz mi ? Lansinohta iki beden vardı diye hatırlıyorum bakmak isterseniz onların yapısı wee baby ye göre de güzeldi wee baby biraz sert kalıyor lansinoh daha esnek kolay takılıyordu.
H
Hilal K.
31 Mayıs 2026 21:46
Takılma tekniğine göre takmayı denediniz mi ? Lansinohta iki beden vardı diye hatırlıyorum bakmak isterseniz onların yapısı wee baby ye göre de güzeldi wee baby biraz sert kalıyor lansinoh daha esnek kolay takılıyordu.
B
BetK.
31 Mayıs 2026 21:49
Lansınoh 20 mm kullanıyorum 4 aydır onunla emiyor ucunda ki boşluk bebek çektikçe doluyor göğüs ucum normalde hiç yok , wee baby sert ve büyük kullanışlı gelmedi
H
Hilal K.
31 Mayıs 2026 21:51
Lansınoh 20 mm kullanıyorum 4 aydır onunla emiyor ucunda ki boşluk bebek çektikçe doluyor göğüs ucum normalde hiç yok , wee baby sert ve büyük kullanışlı gelmedi
O
Ozlem
31 Mayıs 2026 21:53
Evet denedim ama uç baya boşluk kaldı bedenler yazmıyor en küçük 16 mm ama bulamıyorum 20 mm takmayı deneyeceğim dediğiniz markadan alıp. Siz kullandınız mı peki
H
Hilal K.
31 Mayıs 2026 21:53
Evet bir dönem kullanmıştım. Mamajoo da kullanmıştım oda güzeldi ama lansinoh daha iyiydi. Bedenler 20-24 diye aklımda kalmış 16 sını ilk defa duyuyorum. İnşallah memnun kalırsınız🫶🏻
B
BetK.
31 Mayıs 2026 21:56
Peki yapışkanından memnunmusunuz

Sedef C. ..
31 Mayıs 2026 22:03
Ben lansinoh aldım ama bebeğim onu tutmadı wee baby evet yapışmada sıkıntı var ama kenarlarını hafif nemli yaparsanız bedeni tutuyor
Zamanla bıraktım zaten
Zamanla bıraktım zaten
H
Hilal K.
31 Mayıs 2026 22:12
Evet memnunum, Kullanmaya alışana kadar çok kaydıgı elimle düzelttiğim oldu ama şuan yerleştirdiğim gibi kalıyor desteklemeden emebiliyor bebeğim
Yükleniyor...