Silikon Göğüs Ucu
143 görüntüleme
M
Mediha A.
10 Temmuz 2025 18:22
Merhaba bebeğim 1 aylık göğüs ucum olmadığından silikon göğüs ucu kullanıyorum fakat son günlerde süt ilk başta fazla geldiğinden sinirlenip memeyi reddediyor bu konuda öneriniz var mı ya da yavaş akışlı bir silikon göğüs ucu var mı acaba?
İ
İzel B.
10 Temmuz 2025 18:24
Chicco deneyebilirsiniz
E
Ece D. ..
10 Temmuz 2025 18:27
Ben de on sütümü önden biraz sagimm yaptım 2.5 ay silikon göğüs ucu ile emzirdim sonra istemedi alıştı
N
Neriman K.
10 Temmuz 2025 19:47
Bende bebeğim 3 aylık hala göğüs ucu kullanıyorum wee baby çok dört dörtlük güzel bi ürün kesin alın derim
S
Serdem E.
10 Temmuz 2025 21:18
Benim sütüm de çok geliyordu , emzirme danışmanım biraz yatış pozisyonunda emzir dedi ve eğer göğüsleeiniz aşıeı doluyor ise arada sağım yapmakta fayda var .Göğüs ucunuz olmasa bile silikon ucu bırakmanızı öneririm benimde ucu yoktu ama emiyor ve daha konforlu
S
Serdem E.
10 Temmuz 2025 21:19
Mamajoo silikon göğüs ucu en iyisi hem akıtma yapmıyor hem iyi yapışıyor
Ş
Şule Ç.
11 Temmuz 2025 16:41
Bende lansinoh kullanıyorum iyi diyebilirim ama tani en güzeli silikonsuz emzirmek umarım kurtuluruz bu silikondan

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
18 Temmuz 2025 13:36
Merhaba tazyik sorunu yaşıyorsunuz ve bebek tolere edemez tolere edemediği için de sinirlenerek tepkisini gösterir bu durumda bebeğe göre akışı ayarlamamız gerekiyor yani tazyik sorununu ortadan kaldırmamız gerekiyor yani silikon göğüs ucuyla herhangi bir alakası yok bu durumun. Bebeğiniz daha çok küçük olduğu için sorun hemen çözülür. İleriki dönem de meme reddi olmaması için önlem almanızı öneririm eğer danışmanlık almak isterseniz 05060389958 numaralı hat üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.