Silikon Başlık

83 görüntüleme
Ö

Özge Ç. G.

28 Eylül 2025 18:09
Bebeğim iki aylık sağ göğsümde uç olmadığı için silikon başlık kullanmaya başlamıştım. Şuan iki göğsümdede kullanıyorum. Emmeye başladıktan sonra çekiyorum ama memede uykuya dalmış olsa da farkedip uyanıyor ve memeyi reddediyor. Geç mi kaldım nasıl alıştıracağım lütfen yardım.
Fadile B.

Fadile B.

28 Eylül 2025 18:10
Minik minik silikon başlığı kesmeyi deneyin isterseniz
Ö

Özge Ç. G.

28 Eylül 2025 18:11
Teşekkür ederim, ağzının içine zarar vermez mi acaba
S

Sena K.

28 Eylül 2025 18:45
Benim oğlumda silikon başlıkla emiyordu göğsümün ucu olmadığı için sonra ona alıştı bırakmak istemedi 4.5 aylık olana kadarda bırakmadı. Gündüz önce başlıksız emzirdim göğsüm doluyken sonra başlıkla verdim ağladığı için zamanla alıştı tamemen bıraktık. Daha erkende bırakabilirdik belki ama bir dönem meme reddi yaşadık bir dönem göğüs uçlarım aşırı yara oldu başlığa geri dönmek zorunda kaldık
S

Semanur K.

28 Eylül 2025 19:26
Merhaba doğumdan itibaren meme reddi vardı.Eşim 1 hafta sonra bu silikonu alınca memeyi tuttu.3 ay 24 günlük yavaş yavaş çene kasları gelişiyor ve bazen uçsuz emiyor.Acele etmeyin.Zamanı gelince ağlamadan memenize yönelir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir