Sıkılıyor

57 görüntüleme
N

Nazlı E. ..

21 Ağustos 2025 10:12
Gereksiz bağırıyor çığlık atıyor ulaşmadğı şeyleri alamadığında ufak çaplı sinir krizi geçiriyor gece ağlayarak kalkıyor arada yapma dediğimde takmıyor bazen tepem atıyor sesim yükselince korkuyor gerçekten nasıl davranınca daha sakin atlatır bu dönemi yada daha mi fena oluyor ?
Fadile B.

Fadile B.

21 Ağustos 2025 10:18
Maalesef ki arada sırada kendinize vakit ayıramadığınız için bazen yalnız bir kahve bile içemediğiniz için bunalıyorsunuz. Ama çocuğunuzun da keşif zamanı öğlenme zamanı merak zamanı çocuğunuzun merakını öldürürseniz yarınlara daha içine kapanık bir Çocuğunuz olabilir o yüzden ben de bu konuda çok zorlanıyorum çünkü ben de bebeğimi yalnız büyütüyorum başka bir şehirdeyim eşim sürekli görevlerde Hafta sonu bile yok burada bir arkadaşım dostum da yok ev ve Ötesi o yüzden seni çok iyi anlıyorum ne yapacaksın Öncelikle hayırların net olacak hayır diyebilirsin yani Bu gayet normal bir şey ama her şey hayır deme ve bolca sinirlendiğin an Başka bir odaya bir yastığa bağırabilirsin bir yastığa vurabilirsin ama bunu çocuğunu asla yansıtma o küçük bir çiçek bırak açsın
N

Nazlı E. ..

21 Ağustos 2025 10:25
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz icin gerçekten her söylediğinizi eksiksiz yaşıyorum anne sabrı denilen birşey var gerçekten 😊ama bu yastıkta bağırma olayını deneyeceğim hiç sese gelmiyor çok hassas
N

Nazlı E. ..

21 Ağustos 2025 10:26
Bir dal papatyadan bile daha kırılgan 🥹
Fadile B.

Fadile B.

21 Ağustos 2025 10:26
Bazen yalnız kalmak istemeniz nefes almak istemeniz gayet insani ihtiyaçlar ama durum ve vaziyete göre de pozisyon almak zorundayız bu yüzden bu durumu İkinizin de rahat atabileceği şekilde siz sinirli öfkenizi başka bir yere aktarın bana sadece Sevginizi verin
N

Nazlı E. ..

21 Ağustos 2025 10:51
Teşekkür ederim fadime bazen bir yorum bile iyi geliyor toparlanmak için 🎈

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir