Sık Uyanma

120 görüntüleme
B

Beyza E. Ç.

9 Nisan 2026 05:39
Bebeğim 4 ay 10 günlük,4 aylık olmadan önce 2,3 sefer gece uyanıyordu [4.ayına](4.ayına) girdiği andan itibaren 7 8 kez uyanmaya başladı kucağıma alıp ayakta pışpışladığımda da ağlıyor meme verince sakinliyor o yüzden meme veriyorum ve memedeyken uyuyor gazıda çıkaramıyorum ne yapmalıyım ? Doymuyor mu acaba diye bu gece ekstra sağdığım sütü verdik 80cc felan içti yarısından fazlasını içmedi derdi me olabilir anlayamıyorum.
M

Müberra Ö.

9 Nisan 2026 07:02
Malesef bizimde öyle oldu 4 ay olana kadar bir iki kez beslenmek için uyanıyordu sonrasında gece maksimum iki saat uyuyor sonrasında uyanıyor lu an 8 ay 20 günlük hala öyle malesef ana süreci kabullendim çünkü diş çıkarma gaz gib sorunlar hat safhada eğer ekstra bir idrar yolu enfeksiyonu gibi sorunlarınız yoksa sakin olup süreci kabul edin bence
E

Ece24

9 Nisan 2026 07:02
4. Ay Atak dönemi olabilir memeye düşkünlük fazla oluyor temas anne kokusu uyku düzeninin bozulması bundan oluyor.
A

Ayşe Ş. ..

9 Nisan 2026 07:23
11 aylık olduk aşılar diş hiç biri 4. Ay kadar zorlama dı. Gazlı bir bebekti zaten 3 hafta kadar sürdü ama gerçekten gecem gündüzüm karışmıştı. 4. Ay uyku gerilemesi korkmayın aç değil bir sorunda yok geçici bir süreç. Memede uyuyacak gazı kalacak yapacak birşey yok. Eliniz ile yukarı doğru sıvazlayın sırtını çıkarsa çıkar. Şuna dikkat edin uyuyunca memeyi alın ağzından. Benim ki o dönemde meme ile uyumaya alıştı hala biraktiramadim.
R

Rabia K. ..

9 Nisan 2026 07:44
Kolunuzu arıyor büyüdükçe meme düşkünlüğü anneye bağlılık artıyor doymasa çişli bezi olmaz
B

Beyza E. Ç.

9 Nisan 2026 07:50
Dördüncü ayda demir başlanıldı günde 3 4 kez kaka yapan çocuk 3 4 günde bi kez yoğun yapmaya başladı,çişli bezinde de biraz azalma var gibi, gündüz zaten uyuyan bi çocuk değildi ama şimdi gece de sık uyanması beni korkuttu ,gece memede huzurlu sakin ama gündüz memedeyken de huysuzlanıyor gazı çıkaramadığı için mi tuvaletini yapamadığı için mi çözemedim
A

Ayşe Ş. ..

9 Nisan 2026 08:12

Beyza Eroğlu Çavdar

Dördüncü ayda demir başlanıldı günde 3 4 kez kaka yapan çocuk 3 4 günde bi kez yoğun yapmaya başladı,çişli bezinde de biraz azalma var gibi, gündüz zaten uyuyan bi çocuk değildi ama şimdi gece de sık uyanması beni korkuttu ,gece memede huzurlu sakin ama gündüz memedeyken de huysuzlanıyor gazı çıkaramadığı için mi tuvaletini yapamadığı için mi çözemedim

Benim kullandığım demirde ilk başta öyle yaptı. Hatta kakası eskiye göre sert ve rengi siyah gibi oldu nerde ise. Doktora yazdım ne kadar böyle devam edecek diye değiştirdi damlayı şimdi gayet iyi. Sidefer kullanıyorduk, velavit başladı
B

Beyza E. Ç.

9 Nisan 2026 14:23

Ayşe Şahin

Benim kullandığım demirde ilk başta öyle yaptı. Hatta kakası eskiye göre sert ve rengi siyah gibi oldu nerde ise. Doktora yazdım ne kadar böyle devam edecek diye değiştirdi damlayı şimdi gayet iyi. Sidefer kullanıyorduk, velavit başladı

Teşekkür ederim
T

Tuğba K.

9 Nisan 2026 14:27
Daha çok çok küçük onun güvenli alana anne olarak sensin, süreci kabullen ve bu anların gelip geçtiğini unutma ♡ hamileliğin nasıl çok hızlı geçtiyse bugünler de geçiyor ve insanlara kulağını tıka ♡

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir