Sık Uyanma
90 görüntüleme

Selin E.
31 Mart 2026 22:37
Bebeğim 6 aylık. Doğduğundan beri 3 saatten uzun uykusu olmadı. Gece saat başı kalkıyor. Çok yoruldum. Diş sürecinde olduğunu tahmin ediyorum ve Osman hocanın önerilerini uyguluyorum ama hiç düzelmiyor. Ne zaman uzun uyumaya başlıyorlar. Tabiri caizse imdat🥲
S
Sema K.
31 Mart 2026 22:45
Benim de 7 aylık [5.aydan](5.aydan) beri diş çıkarıyor ve en fazla 1,5 saat uyuyor ,doktor bye bye damlası verdi ama işe yaramadı çok.Hemşire kuzenim Calpol ver dedi bi gece verdim uyudu gerçekten bikaç saat.Ama bunları da bikaç kez yapabiliyoruz.Nurse Harveysin bitkisel diş jelini sürüyorum her gece belki faydası oluyordur

Selin E.
31 Mart 2026 22:56
Benim de 7 aylık [5.aydan](5.aydan) beri diş çıkarıyor ve en fazla 1,5 saat uyuyor ,doktor bye bye damlası verdi ama işe yaramadı çok.Hemşire kuzenim Calpol ver dedi bi gece verdim uyudu gerçekten bikaç saat.Ama bunları da bikaç kez yapabiliyoruz.Nurse Harveysin bitkisel diş jelini sürüyorum her gece belki faydası oluyordur
S
Sema K.
31 Mart 2026 22:58
Tetagil evet denedim osanit de denedim bir değişiklik olmadı.Böyle geçecek sanırım ama gece uykusu çok azaldı saat başı kalkmak nedir yani gaz zamanı bile 3 saat uyurdu
B
Buse B.
31 Mart 2026 23:03
Benim oğlum da 5 aylık diş sancısı çok şiddetlendi. Gece yarım saatte bir kalkıyor bir de çalışıyorum çok yoruldum. Tetagil işe yaradı sakinleştiriyor ama kesin çözüm olmuyor. Kendini sakinleştirmek için emziğe bağlandı iyice gece emzik ağzından düştüğü anda çığlıklar atıyor. Bebeğimi tanıyamaz oldum