Sık Solunum Yolu Enf. ve Zatüre Sonrası

48 görüntüleme
C

Cennet K.

16 Ağustos 2025 21:41
Merhabalar uygulamaya yeni katıldım umarım doğru kullanıyorumdur :) 3 yaşında bir oğlum var sık hastalanıyor haziran ayında zatüre den 5 gün hastanede yattık sonrasında prf çocuk göğüs hastalıklarına muane olmamızı ıstediker olduk fakat doktor hanım hem zatüre geçirdiği için Hemde bağışıklığı çok düşük olduğu için 4 ay hafta da 3 gün olmak şartıyla azitro antibiyotik ve hava ilacını sabah akşam 4 ay kullanmamızı söyledi fakat 4 ay antibiyotik çok uzun bir süre olduğu inçin bagıesak sağlığı açısından beni çok endişelendiriyor koruyucu tedavi altında kullanıyoruz böyle birndurumds karısılasan var mıdır Osman hocam inşallah görürsünüz bilgileriniz fikriniz benım için çok değerli
Ü

Ülkü K.

17 Ağustos 2025 11:09
Testler ile kanıtlandı mı çocuğunuz da bilmiyorum ama İmmün yetmezliği olan çocuklarda kullanılıyor bu tedavi.. Çok sık enfeksiyon geçiriyolar ve bunu engellemek için. Bir an önce toparlar inşallah 🙏🏼 Sağlıcakla büyüsün
C

Cennet K.

17 Ağustos 2025 20:36
Alerji testi yapılmadı canım sadece kan ultrason röntgen yapıldı çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir