Sık Sık Kusma
88 görüntüleme
Ç
Çeşminaz T. ..
29 Haziran 2025 16:28
3.5 aylık bebeğim çok sık emmek istiyor ama ne kadar çok emerse o kadar da kusuyor. Yeni olmadı, baştan beri böyleydi her doktora götürdüğümde kusmasını soruyorum normal ne kadar emerse o kadar kusar diyorlar. Hatta bir kez sırf acaba bir rahatsızlığımı var diye kusması için doktora götürmüştüm muayene ettikten sonra çocuğun bir rahatsızlığı yok, kilo alımı olmasaydı sorun olabilirdi ama kilo alımı gelişimi iyi kusması bir sorun değil dedi doktorumuz. Ben yine de acaba bir sorun var mıdır diye merak ediyorum.
H
Hediye D. ..
30 Haziran 2025 13:55
Benim bebeğimde aynı sizinki gibi çok sık emiyor ve çok fazla kusuyor. Kusmanın yanında çok fazla hıçkırık ve gaz problemi de varsa sizde hiperlaktasyon olabilir. Bende hiperlaktasyon olduğu için bebeğim çok kusuyormuş. Ben önlem olarak emzirdikten sonra direk gazını alıp bi 10 asla yatırıyoruz.öyle çözüm buldum
H
Hediye D. ..
30 Haziran 2025 13:56
Yanlış yazılmış yatırmıyoruz olacaktı
Y
Yıldız C.
30 Haziran 2025 14:02
Güven, stres , bağlanma , korku vs doyum vs gibi sebeplerle emiyorsa dolayısıyla bu fazla geliyordur kusması normal gibi.
Ç
Çeşminaz T. ..
30 Haziran 2025 17:51
bir sorun mu var diye korkuyorum da , ama belki gazı flan olunca da emmek istiyor diye, hıçkırık çok olmuyor, kustugunda bazen tutuyor hıçkırık, gaz sorunumuz ilk zamanlara göre azaldı ama var yine de , sizinde dediğiniz gibi bir deneyeyim takip edeyim , çok teşekkürler ikinize de 😇🤗