Sık Sık Hasta Oluyoruz 🤔

185 görüntüleme
Şermin S. .

Şermin S. ..

21 Haziran 2026 09:19
Bebeğim 13 aylık doğduğundan beri 4 5 defadir burun akıntısı, öksürük, hapşurma gibi hafif şekilde hasta olduk.. Ama bu kadar sık sık hastalanmanın sebebi nedir bilemiyorum. Zaten her seferinde çocuğu da yoruyor süreç, bende yoruluyorum bilemiyorum artık ne yapmalıyım
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
21 Haziran 2026 10:22
Alerjik olabilir mi ? Ortam ısısı nemi deterjan parfüm odanın tozlu olup olmaması bile tetikler. Ateş öyküsü yüksek seyirde değil ise alerjik durumu göz önünde bulundurabilirsiniz
Şermin S. .

Şermin S. ..

21 Haziran 2026 10:25
Ateşi olmuyor burun akıntısı oluyor yoğun bir şekilde 2 3 günde toparlıyor deterjanı Bebek deterjanı olarak kullanıyoruz parfüm deodorant gebelikten bu yana ne eşim ne ben kullanmıyoruz
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
21 Haziran 2026 10:32
Şermin Süser
Ateşi olmuyor burun akıntısı oluyor yoğun bir şekilde 2 3 günde toparlıyor deterjanı Bebek deterjanı olarak kullanıyoruz parfüm deodorant gebelikten bu yana ne eşim ne ben kullanmıyoruz
Kendi kıyafet deterjanlarınız, mevsimsel hava koşulları odadaki toz bunları değerlendirip takip edin. Şikayetleriniz devam ederse doktorunuza danışabilirsiniz. Bu belirtiler ile gereksiz ilaç kullanmayın 😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir