Sık Kaka Yapması

185 görüntüleme
M

Makbule B.

16 Nisan 2026 21:20
İshal değil 18 aylık günde 4 5 defa kaka yapıyor kakası normal kıvamda ama ne yediyse geri kafasından çıkarıyor sebebi nedir erkek bebek
İ

İlkay E.

16 Nisan 2026 21:21
Aynı benimde 27 aylık hala devam sıkıntı
M

Makbule B.

16 Nisan 2026 21:26
Bu durum nasıl geçer bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba
S

Saliha A.

16 Nisan 2026 21:32
Benim de kızım 15 aylık 9 kilo günde 4-5 defa kaka yapıyor kakası da normal
A

Arzu.G

16 Nisan 2026 21:48
Başıma gelmedi ama Osman hoca soru cevapta fazla olan kaka sayısı tek başına bir sorun oluşturmaz diyordu
R

Rumeysa K.

16 Nisan 2026 21:59
Probiyotik kullanabilirsiniz ayrıca bu konuda hindistan cevizi yağı çok öneriliyor bebeğin kilo alımını da sonrasında arttığı soyleniyor
M

Makbule B.

16 Nisan 2026 22:08
Rumeysa Keşan
Probiyotik kullanabilirsiniz ayrıca bu konuda hindistan cevizi yağı çok öneriliyor bebeğin kilo alımını da sonrasında arttığı soyleniyor
Hindistan cevizi yağı kullanıyoruz hata günlük bir çay kaşığından fazla veriyorum bu 10 gündür bu durumu yaşıyoruz ya bu konuda baya endişeleniyorum ilk defa bunu yaşıyorum ya
R

Rumeysa K.

16 Nisan 2026 22:12
Probiyotik deneyin bir de isterseniz bagirsaklarda dönem dönem atak geçiriyor yapısı gelişiyor böyle bir dönemi olabilir mi acaba
M

Makbule B.

16 Nisan 2026 22:31
Rumeysa Keşan
Probiyotik deneyin bir de isterseniz bagirsaklarda dönem dönem atak geçiriyor yapısı gelişiyor böyle bir dönemi olabilir mi acaba
Yani olabilir belkide dönemsel bişey dir biraz daha bekleyelim olmadı probiyotik deneriz
M

Makbule B.

16 Nisan 2026 22:32
Rumeysa Keşan
Önerdiğiniz bi probiyotik varmı
R

Rumeysa K.

16 Nisan 2026 22:35
Ben bebeğimi kronik kabızlık nedeniyle uzun süredir gastroenteroloji bölümüne götürüyorum çok fazla doktora götürdüm bir doktor NBL önerdi bir doktor kaleidon önerdi bu probiyotikler iyi ama sorunumuz kabizlikti isterseniz araştırın bı sorun tam tersi olduğu için kullanın diyemiyorum bu probiyotikler gerçekten iyi ama sorununuz özelinde eczaneye danissaniz çok güzel bilgi veriyorlar genelde. Sizin için daha sağlıklı olacaktır eminim. Çok geçmiş olsun Makbule hanım
R

Rumeysa K.

16 Nisan 2026 22:39
Probiyotik bağırsak sağlığı için çok güzel bir takviye bence bu dönemde kullanmakta çok doğru olur
M

Makbule B.

16 Nisan 2026 22:40
Rumeysa Keşan
Ben bebeğimi kronik kabızlık nedeniyle uzun süredir gastroenteroloji bölümüne götürüyorum çok fazla doktora götürdüm bir doktor NBL önerdi bir doktor kaleidon önerdi bu probiyotikler iyi ama sorunumuz kabizlikti isterseniz araştırın bı sorun tam tersi olduğu için kullanın diyemiyorum bu probiyotikler gerçekten iyi ama sorununuz özelinde eczaneye danissaniz çok güzel bilgi veriyorlar genelde. Sizin için daha sağlıklı olacaktır eminim. Çok geçmiş olsun Makbule hanım
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için çok sağolun
İ

İlkay E.

24 Nisan 2026 22:24
Düzelme var mı hiç?
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir