Sık Kaka Günde 7 8 Defa 🤦♀️
105 görüntüleme
K
Kübra ..
5 Ocak 2026 21:19
Yurtdışında yaşıyorum kızım 6:30 aylık son üç aydır günde 7.08 defa kaka yapıyor bazen ishal şeklinde bazen bir türlü şeklinde ve son bir aydır altı hep pişik doktora götürüyorum hiçbir test yapmıyorlar ve burada normal diyorlar dört tane mama değiştirdim var mı bir öneriniz kızımın kilo alımı çok yavaş😢

Özlem
5 Ocak 2026 21:24
6,5 aylık ek gida dönemi haşlanmış patates püresi verin . Bi deneyin ishal iyi değil dehidrasyon olur oda kilo kaybına sebep olur . Pişik için sudocrem kullanın o hafif pudralı o olmasa sebamed pişik kremi süper ikiside ordaki mamaları bilmem eğer sütünüz var ise ağırlıklı olarak önce onu verin. Artı ek gıda zaten çok gerek kalmaz mamaya
K
Kübra ..
5 Ocak 2026 21:31
kızım üç aydan sonra sütümü emmemeye başladı sütüm olmasına rağmen o yüzden mamaya geçtik beş aylıkken doktorumuzun önerisiyle ek gıdaya başladık muz patates hepsini denedim ama hala devam ediyor yorumunuz için de teşekkür ederim. Aptamilin iki çeşidini kullandım daha sonra hip kullandım şimdi de nes Lee’nin mamasını kullanıyorum ama durum hâlâ aynı ek gıdada kabız olacağına benimki tam tersi her mamadan sonra kaka yapıyor çişli bezi hiç yok hep kakalı.

Merve K.
9 Ocak 2026 09:16
Benim kızımda böyleydi. Doktor normal olduğunu söylemişti. Kaka testi bile vermiştik.kolik bir bebekti. Şuan14 aylık halen gaz problemi var. Maalesef tamamıyla geçmiyor kolik sorunu. Dediğiniz gibi cişli bezi hiç yoktu günde 6/7 defa kaka yapardı. Sonraek gıdaya daha çok ağırlık verdim. Ama benim kızım anne sütü alıyor halen. Bence biraz ek gıdaya öncelik verin düzelecektir. Takip edin biraz daha süre tanıyın bebeğinize. Kilo aldıracak tarifler yapın. inşallah düzelir.
K
Kübra ..
9 Ocak 2026 19:41
Teşekkür ederim 🌸
S
Seyma S.
9 Ocak 2026 20:07
İshal icin probiyotik kullanabilirsiniz doktorunuza danisarak,pisik icin altini islak mendille degil su ile temizleyin ve olabildigince bezsiz dursun acikta durdukca pisik kuruyarak iyilesiyor