Sık Kaka

78 görüntüleme
E

Eylem Y.

31 Aralık 2025 07:31
Her beslenme sonrası kaka yapıyor normal mi günde on kere oluyor Ateş kusma yok bazıları kokulu 3 aylık
G

Gdkmc

31 Aralık 2025 07:32
Normal
D

Damla B.

31 Aralık 2025 07:32
Benim kızım doğduğundan beri öyleydi. Her beslenme sonrası kaka yapıyordu günde 8 10 kere. 4.aydan sonra azaldı. Şimdi 7 aylık 2 günde 1 falan yapıyor artık
Duygu C.

Duygu C.

31 Aralık 2025 08:54
Benim bebeğimde 3,5 aylık oda dediğiniz gibi öncesinde kabızlık çekmiştik şimdi her beslenme sonrası yapıyor birde mukuslu şekilde doktorumuza sordum herhangi bir problem yok gayet normalde probiyotik kullanmıyorsanız probiyotik kullanın dedi biz hali hazırda kullanıyoruz biraz huzursuzluk yapmıştı şuan başka probiyotike geçtik
Hilal K. .

Hilal K. ..

31 Aralık 2025 18:17
Benim bebeğim hem mama hem anne sütü alıyor ne zaman anne sütü alsa hemen kaka yapıyordu ishal şeklinde. İki doktora götürdüm ikisi de geçici olduğunu söyledi probiyotik verdi 3. Ayın sonunda düzeldi
E

Elif V.

1 Ocak 2026 00:39
Bebeğim ilk zamanlar günde 15 kere falan yapıyo daha memeden ayrılmadan başlardı kaka yapmaya. Zamanla azaldı şu an yaklaşık 4 aylık günde 5 6 kere falan yapıyo 😂 ama gayet normal

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir