Sık Emzirme

163 görüntüleme
E

Emine N. Ç.

30 Mayıs 2026 22:31
Merhaba, 25 günlük bir bebeğim var. Akşam olunca devamlı emmek istiyor, hiç bırakmak istemiyor bu durum normal mi? Ne zamana kadar bu devam ediyor? Deneyimlerinizi okumak isterim.
E

Ece ..

30 Mayıs 2026 23:22
Merhaba, inanın çok normal, yenidoğan bebeklerde açlık haricinde dünyaya adaptasyon sürecinden kaynaklı sürekli emme isteği görülebiliyor. Şuan tek tanıdığı koku sizsiniz. Çok yorucu biliyorum uykusuzluk zaten başlı başına bir dert.

şuan benim bebeğim 7 aylık neredeyse 2-3 saatte bir halen emziriyorum ama alıştım. Sizde böyle olucak diye bir şey yok kimi bebekler uyuyor doyuyor böylece saatler/süreç uzuyor.
K

Kader T.

2 Haziran 2026 01:22
Yenidoğan bebeklerin doyma veya açlık algısı yoktur. Meme güvende hissettiren yerdir o yüzden ilk zamanlarda sürekli memede kalmak isteyebilir. Böyle düşünerek kendi moralinizi de düzeltebilirsiniz. 2. Aydan itibaren emme durumu düzelmeye başlıyor
R

Remziye Y.

2 Haziran 2026 19:29
Sarılığı daha hızlı atlatabilmesi, sizin sütünüzün artması, dünyaya adapte olabilmesi için sürekli emmesi normal ve istenilen bir durum inanın. Ne güzel sizin sütünüz var bebeğiniz de emebiliyor öyle düşünün. Benimki emmeye alışana kadar çok zorlandık ilk zamanlar kaşıkla birkaç damla süt verebiliyordum sadece o yüzden bebeğinizle güvenli emişmemin tadını çıkarın bence :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir