Sık Damla Kadar Kaka

77 görüntüleme
Ş

Şehriban G.

16 Temmuz 2026 13:03
Bebeğim bir aylık doğduğu günden beri her ıkınmada cırt kaka yapıyor ufacık ufacık sürekli de ıkınıyor bez değiştirdikten hemen sonra tekrar yapıyor poposu pişik oldu bu durumu yaşayan varmı bu sürekli gaz çıkartırken yapılan kaka ne zaman sonlanır günde 40 tane bez değiştirdiğim oldu
N

Nazlıcan

Premium Üye
16 Temmuz 2026 13:07
Bebeğim 5,5 aylık hala gaz çıkarırken bi cırt kaka yapıyor çizgi ya da nokta şeklinde bile oluyor, gaz sorununuz varsa o bitene kadar devam eder muhtemelen. Bizim gaz problemimiz hala bitmedi hala ıkınıyor hala o şekilde
S

Sümeyye

Premium Üye
16 Temmuz 2026 14:33
2 bucuk aylığız bizimde öyle çok sık bez değiştiriyorım bu sebeple bende
A

Azime ..

16 Temmuz 2026 14:42
Pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Daha kalın belirgin bi tabaka halinde sürerseniz koruyucu oluyor aslında. Ben okzisinc %40 çinko oksit kullanıyorum dediğim gibi yapıyrum sürekli değiştirmiyorum sorun yaşamadım. İlk doğduğunda çok sık bez değiştiriyordum ve her seferinde siliyordum pişik olmuştu bebeğim doktor sürekli sildiğim için olduğunu söyledi bazen çok silmek de yapıyor sanırım bir de böyle deneyin isterseniz belki işe yarar.
Hatice C. .

Hatice C. ..

16 Temmuz 2026 14:50
4 aya kadar devam edebilir cocuktan cocuga farkta var gerci bünye genetiklik etkili oluyo kilo alımında bi gerileme yoksa sıkıntı etmeyin hatta bagirsaklari iyi calisiyo diye sevinmelisiniz kimi bebek kabızlık gaz sıkıntısı çekiyo.
Ş

Şehriban G.

16 Temmuz 2026 15:00
Azime
Pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Daha kalın belirgin bi tabaka halinde sürerseniz koruyucu oluyor aslında. Ben okzisinc %40 çinko oksit kullanıyorum dediğim gibi yapıyrum sürekli değiştirmiyorum sorun yaşamadım. İlk doğduğunda çok sık bez değiştiriyordum ve her seferinde siliyordum pişik olmuştu bebeğim doktor sürekli sildiğim için olduğunu söyledi bazen çok silmek de yapıyor sanırım bir de böyle deneyin isterseniz belki işe yarar.
Bnde oksızınc kullanıyırum biyerden sonra işe yaramadı sudocrem kullanmaya başladım fsydasını gördğm silmekte yapıyor evet ama Bn yıkıyorum günledir elimle ona rağmen var
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir