Sık Beslenme

175 görüntüleme
D

Damla

16 Ağustos 2026 19:02
Bebeğim 7 haftalık erkek bebek ve ilk bebeğim ilk zamanlar 2 saatte bir beslenme yapıyordum ama şu an 1 saatte bir beslenmek istiyo bazen 40 dk da olabiliyor kilo alımı fln herhangi bir sorunu yok bu tarz şeyler normalmidir yoksa bir sıkıntısımı var demek oluyo memede mi rahatlıyor
G

Gamze D. S.

16 Ağustos 2026 20:59
Ewet normal rahatlamak ıcın bıle meme ıstedıklerı zamanlar oluo .. benım kızımda oyleydı 4-5 saat memede kalırdıkı cok ii kılo alan bı bebekdı .nezaman ısterse verınn ozel bı saglık sorununuz yoksa
D

Damla

17 Ağustos 2026 00:01
Gamze Duman Soylu
Ewet normal rahatlamak ıcın bıle meme ıstedıklerı zamanlar oluo .. benım kızımda oyleydı 4-5 saat memede kalırdıkı cok ii kılo alan bı bebekdı .nezaman ısterse verınn ozel bı saglık sorununuz yoksa
teşekkür ederim bi an paniklemiştim sürekli meme istemesi ve çok sık hale gelmesi anormal bir şey mi var acaba diye düşündürmüştü
G

Gamze D. S.

17 Ağustos 2026 00:05
Damla
teşekkür ederim bi an paniklemiştim sürekli meme istemesi ve çok sık hale gelmesi anormal bir şey mi var acaba diye düşündürmüştü
Bende baya sıkıntı mı var dıe dusunupdum doymuo galıba dıe aglıodum kı hıperlaktasyon vardı bende ona ragmen bole dusunupdum ıcınızı ferah tutun sadece sızı kokunuzu hıssetmek ıcın bıle memede olabılıolar
Z

Z ..

Premium Üye
18 Ağustos 2026 21:58
Atal haftasına girmek üzeresin büyüme atagi geçiriyor olabilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir