Sidefer mi? Bestiron mu?

98 görüntüleme
İ

İlkin D.

15 Ocak 2026 08:46
Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi kızım 4 ay 5 günlük bestiron başladım ama hangisi sizce kabız vs yapmayan? Bu da mama gibi her çocukta farklı mı?
Y

Yasemin A.

15 Ocak 2026 08:53
Bende bunu merak ediyorum. Wellcare kullanıyoruz kabız yapıyor ocean microfer onuda kullandık oda kabız yaptı. Öneri üzerine bestiron yada newvit diye marka almayı düşündüm
A

Ayşe Ş. ..

15 Ocak 2026 08:54
Farklı malesef sidefer hem koyu siyaha yakın bir yeşil, hemde kabız yaptı bizde. Diğerini kullanmadım. Velavit iron kullanıyorum şimdi iyi
İ

İlkin D.

15 Ocak 2026 08:58
Osman hocanın önerdiği bir marka var mı hiç duydunuz mu?
C

Cerennn

15 Ocak 2026 09:01
Sidefer normalde dıste siyahlık bıraktırmıyor diye almıştık ama oğlumun dıslerı buyudukce siyahlıklar gördüm. Demir ilacı uzerıne su verdıgım halde oldu bu.
İ

İlkin D.

15 Ocak 2026 09:05
Bende bestiron bu etkileri yapmıyor diye aldım Ceren Hanım ama mama değiştirmek zorında kaldık mamadan mı demirden mi anlayamıyorum bir gün yapar bir gün yapmazdı
A

Ayşegül Ü.

15 Ocak 2026 09:22
Bestiron kullanıyoruz, kabız yapmadı, hatta kabızlığımıza iyi geldi.
Ş

Şilan

15 Ocak 2026 09:41
Kesinlikle bestiron, içerik olarak daha iyi. Tat olarak daha iyi. Sideferde süt aromasi var alerjik bebekler için riskli
Ş

Şükrannn

15 Ocak 2026 09:48
Bestiron demiri hiç yukseltmıyor iki şişe bitirdik demır 6 cıktı
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

15 Ocak 2026 10:21
Bestiron kullanıyoruz herhangi bir yan etki yapmadı.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir