Sidefer Kullanan Var mi Demiiir

110 görüntüleme
İ

İros

Premium Üye
11 Haziran 2026 17:01
Oğlum 4 aylık oldu sidefer aldım kullanmaya başlayacağım da üstünde 4 derece buzdolabinda muhafaza edin diyor sizler nasıl yaptınız dolapta mi saklıyorsunuz dışarıda mı
A

Aslıhan G.

11 Haziran 2026 17:20
Merhaba bizde sidefer kullandık evet buzdolabında muhafaza ediliyor ben bebiş gece uyandığında dolaptan çıkartıyordum sabah il uyanışta içiriyordum içirdikten minimum 45 dk sonra ilk beslemeyi yapıyordum . Güzel bir demir damlasıdır değerleri yükseltiyor biz 9. Ayda kan tahlili yaptırıp bıraktık . Dişlerde lekelenme yapmıyor içeriği de temiz
B

Begüm T. S.

11 Haziran 2026 17:33
Bizde sidefer kullanıyoruz ama ben buzdolabında tutmuyorum oda sıcaklığında duruyor
İ

İros

Premium Üye
11 Haziran 2026 18:20
Aslıhan Giray
Merhaba bizde sidefer kullandık evet buzdolabında muhafaza ediliyor ben bebiş gece uyandığında dolaptan çıkartıyordum sabah il uyanışta içiriyordum içirdikten minimum 45 dk sonra ilk beslemeyi yapıyordum . Güzel bir demir damlasıdır değerleri yükseltiyor biz 9. Ayda kan tahlili yaptırıp bıraktık . Dişlerde lekelenme yapmıyor içeriği de temiz
Çok teşekkürler bende o şekilde kullanayım
İ

İros

Premium Üye
11 Haziran 2026 18:20
Begüm Türker Sezen
Bizde sidefer kullanıyoruz ama ben buzdolabında tutmuyorum oda sıcaklığında duruyor
Genelde dolapta muhafaza ediyormus kullananlar araştırdım
İ

İros

Premium Üye
11 Haziran 2026 18:29
Aslıhan Giray
Ya bademcigine etki eder mi diye bir tereddüt ettim sadece ben cok hassasim soguk su bile icsem hemen şişiyor ondsn korktum :)
Afranur K.

Afranur K.

11 Haziran 2026 18:47
Ben ilacı ölçek kabına çekip, yarım saat sonra onu içiriyorum. Hatta kışım bu yüzden kullanmak istemedim Bestiron kullandım, şimdi yaz geldi diye bir tık rahatım. Demir değeri bestirona göre avantajlı olduğu için geri döndüm sidefere.
İ

İros

Premium Üye
11 Haziran 2026 20:41
Afranur Keskin
Ben ilacı ölçek kabına çekip, yarım saat sonra onu içiriyorum. Hatta kışım bu yüzden kullanmak istemedim Bestiron kullandım, şimdi yaz geldi diye bir tık rahatım. Demir değeri bestirona göre avantajlı olduğu için geri döndüm sidefere.
Aa çok mantıklı bende o şekilde yapayım doktorumuz bize akşamları ver dedi o şekilde kullanayim bir kaba çekip kaşıkla veririm çok teşekkür ederim. Yaaa sidefer daha mi iyi bende dişte leke vs yapmıyor diye sideferi tercih etmistim aile hekimliğindeki ebemiz bestiron daha cok yukseltiyor sidefer yukseltmiyormus diyince üzülmüştüm bi tık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir