Sidefer Damla

62 görüntüleme
E

Elifnur S. ..

25 Aralık 2025 12:33
Aramızda kullanan var mı ? .Bebeğim 4 aylık sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum. Birde kaç damla kullanmam gerekli eczacı söyledi ama bir çok şey aldım arada karıştı unuttum
B

Billur O.

25 Aralık 2025 12:36
Doktorumuzun öneriisyle kullanıyorum ben bebeğime 5 aylık oldu mama aldığı için 10 damla veriyorum
E

ESM03

25 Aralık 2025 12:49
En temiz içerik bestiron ama onunda diş boyadığı durumlar var maalesef ben bi kaç ay bestiron kullandım sonra sidefere geçtik 11.5 aylık hala sidefer t kullanıyoruz
İ

İpek B. Z.

25 Aralık 2025 12:52
Sidefer kilo basina 1 damla olarak kullandirdi bize doktorumuz. Güzel bir damla, tek kötü tarafı buzdolabında saklamak gerekiyor, bir yere giderken hop diye cantaya atamamak kötü.
E

Elifnur S. ..

25 Aralık 2025 13:31
Teşekkür ederim. Evet eczacı çok önerdi kabızlık yapmıyor dedi ve çürük vs sebep olmuyormuş. Yarın başlayacağım saati önemli mi vermek içi.
M

Merve B. ..

25 Aralık 2025 14:49
Kızım 1 yaşına kadar kullandık doktoumuzun tavsiyesiyle her çocuğa damla sayı azalıp artabiliyor doktorunuzan tavsiye alın derim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir