Sidefer

123 görüntüleme
C

Cemile ..

16 Ağustos 2026 17:41
Arkadaşlar biz 5 aylık olacağız demir ilacı olarak Sidefer başladık ama bebeğim bir türlü sevmedi az az kaşıkla da veriyorum bazen damla ile ağzına da sıkıyorum midesini çok bulandırıyor ve kusuyor baya . Ne yapmalıyım sizce benimle aynı durumu yaşayan var mı?
K

Kübra N. A.

Premium Üye
16 Ağustos 2026 17:42
Ben de ocean microfer kullanıyorum vişne aromalı bu bitince sidefer almayı düşünüyordum
C

Cemile ..

16 Ağustos 2026 17:49
Kübra Nur Altınay
Ben de ocean microfer kullanıyorum vişne aromalı bu bitince sidefer almayı düşünüyordum
Oceandan memnun değil misiniz?
C

Cemile ..

16 Ağustos 2026 17:51
Kübra Nur Altınay
Sideferi buzdolabında muhafaza etmek gerekiyor tozu var ve içindeki sıvıyla birlikte birleştiriyorsunuz oda biraz pütürlü bir yapıya sahip oluyor kızım bundan da sevmemiş olabilir yoksa eczacı bir yakınımız en iyisinin o olduğunu söylemişti.
K

Kübra N. A.

Premium Üye
16 Ağustos 2026 18:03
Cemile
Oceandan memnun değil misiniz?
Memnunum ama sideferin daha iyi olduğunu duymuştum benimki oceanın tadını sevdi aklımızda bulunsun
C

Cemile ..

16 Ağustos 2026 18:04
Kübra Nur Altınay
Memnunum ama sideferin daha iyi olduğunu duymuştum benimki oceanın tadını sevdi aklımızda bulunsun
Teşekkürler doktorumuza danışıp bir deneyeyim
G

Gamze D. S.

16 Ağustos 2026 18:18
Bız sıdefer kullanıoduk asırı gaz ve kabızlık yaptı tadınıda begenmıodu hep cıkartıodu
C

Cemile ..

16 Ağustos 2026 18:40
Gamze Duman Soylu
Bız sıdefer kullanıoduk asırı gaz ve kabızlık yaptı tadınıda begenmıodu hep cıkartıodu
Hangisine geçtiniz
G

Gamze D. S.

16 Ağustos 2026 19:40
Cemile
Hangisine geçtiniz
Doktor ıkı hafta sonra az az basla dedı ama ben baslamadım o gaz sancısı cok kıtıydu cıglık cıglıga ahglıodu bı ocean ı denıycemm bendee
Ö

Özge ..

16 Ağustos 2026 21:12
Merhaba ben sidefer ve oceanı da kullandım her ikisi de gaz yapmıştı ki kızım hiç gaz problemi olmayan bir bebekti . Eczacılık fakültesinden bir hocanın tavsiye üzerine endofer kids aldım ,çok memnunum,hiç bir yan etkisi olmadı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir