Sidefer

160 görüntüleme
C

Cemile ..

22 Temmuz 2026 12:01
Arkadaşlar 4. Aydan sonra sidefer demir damlası kullanan var mı doktorunuz nasıl kullanmanızı önerdi?

F. K.

22 Temmuz 2026 12:11
Ben kullanıyorum, bebeğim 8.5 aylık, sağlık ocağının verdiği damla içerisinde hem ayçiçek lestini barındırıyor hem de aşırı gaz yapıyor, doktor değilim ancak, anne tavsiyesi olarak hiç düşünmeden rahatça kullanın derim, stick şaseyi şişeye boşalttıktan sonra, bebeğin kilosuna göre kaç damla kullanmanız gerektiğini doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz
C

Cemile ..

22 Temmuz 2026 12:13
Firdevs Kazizade
Ben kullanıyorum, bebeğim 8.5 aylık, sağlık ocağının verdiği damla içerisinde hem ayçiçek lestini barındırıyor hem de aşırı gaz yapıyor, doktor değilim ancak, anne tavsiyesi olarak hiç düşünmeden rahatça kullanın derim, stick şaseyi şişeye boşalttıktan sonra, bebeğin kilosuna göre kaç damla kullanmanız gerektiğini doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz
Doktorumuz kilo başına 1.5 damla dedi bana biraz fazla geldi 1 kullananlar da varmış merak ettim fazla mı olur acaba
P

Pınar K.

22 Temmuz 2026 13:48
Cemile
Doktorumuz kilo başına 1.5 damla dedi bana biraz fazla geldi 1 kullananlar da varmış merak ettim fazla mı olur acaba
Bizede kilo başı 2 demişti anne sütü artı mama alıyor doğduğundan beri .4 . Ayda başlattı

F. K.

22 Temmuz 2026 14:19
Cemile
Bebeğin durumuna göre değişir bize 1 damla demişti
M

Meryem N. G.

22 Temmuz 2026 14:44
Bebeğin kilosuna göre değişiyor. Benim oğlum 4 ayında 8300 kiloydu 1 ml verelim dedi doktorumuz. 1 ml de zaten 10 damla ediyor
K

Kamil E.

22 Temmuz 2026 14:59
Biz şuan 6.5 aylık. 10500 kg doktor bize 15 damla kullanın demişti göz bebeğinde mavimsi olduğu için çok şükür geçti halen devam ediyoruz
C

Cemile ..

22 Temmuz 2026 15:01
Teşekkür ederim herkese 🥰
İ

İlayda ..

29 Temmuz 2026 20:59
Bizde 1 haftadır kullanıyoruz 4.ayında başladık. İçerisindeki damlalığına göre 1ml olarak kullanıyoruz. Kaka rengi hardal sarısında hafif yeşilimsi oldu ve kıvamı biraz daha sulu oluyor ara ara sadece anne sütü alıyor bu normal midir?
C

Cemile ..

29 Temmuz 2026 21:01
İlayda
Bizde 1 haftadır kullanıyoruz 4.ayında başladık. İçerisindeki damlalığına göre 1ml olarak kullanıyoruz. Kaka rengi hardal sarısında hafif yeşilimsi oldu ve kıvamı biraz daha sulu oluyor ara ara sadece anne sütü alıyor bu normal midir?
Bizimki de öyle merak etmeyin sanırım normal bir şey bu. Bugün eczacı arkadaşıma da sordum demirin en iyi formlarından biriymiş Sidefer
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir