Sidefer

75 görüntüleme
B

Büşra T.

Premium Üye
27 Mayıs 2026 19:32
7 aylık bebeğime veriyorum.Dilde mavi renk yapar mı?Bugün [karşılaştım.4.aydan](karşılaştım.4.aydan) beri kullanıyorum.
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
27 Mayıs 2026 19:33
Sidefer Demir İlacı Hakkında Bilgiler

Sidefer demir ilacı, bebeklerde demir eksikliğini gidermek için kullanılan bir takviyedir. Kullanıcıların deneyimleri ve doktor önerileri doğrultusunda bazı bilgiler aşağıda verilmiştir:

Kullanım Yaşı ve Dozu: Sidefer ilacı 4 aylıktan itibaren kullanılabilir. Dozajı genellikle bebeğin kilosuna göre belirlenir. Doktorlar genellikle kilo başına 1-2 damla önerirler.
Yan Etkileri: Bazı kullanıcılar kabızlık, gaz veya huzursuzluk gibi yan etkiler bildirmişlerdir. Ancak birçok kullanıcı tarafından herhangi bir yan etki görülmediği de rapor edilmiştir.
Dilde Mavi Renk: Bazı demir ilaçları dilde mavi renk yapabilir. Ancak Sidefer hakkında bu konuda özel bir bilgi bulunmamaktadır.

Soru ve Cevaplar

Dilde Mavi Renk Yaparmı?: Sidefer ilacı hakkında dilde mavi renk yapıp yapmadığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak bazı demir ilaçları bu efekti gösterebilir.
4. Ay'dan Beri Kullanıyorum: 4. ay'dan beri Sidefer kullanıyorsanız ve dilde mavi renk efektini yeni farkettiyseniz, doktorunuzla görüşmeniz iyi olacaktır.

Öneriler

Herhangi bir yan etki veya sorunuz varsa doktorunuzla görüşmeyi ihmal etmeyin.
Demir ilacı kullanırken bebeğinizin kilosunu ve yaşını dikkate alarak dozajı ayarlayın.
Bebeğinizin tepkilerini izleyin ve herhangi bir olumsuzluk durumunda doktorunuza başvurun.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Demir İlacı
2. Sidefer Demir Vitamini
3. Sidefer Demir İlacı Kullanımı
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Selen B.

Selen B.

Premium Üye
27 Mayıs 2026 20:31
Bizde kullanıyoruz ama hiç görmedim mavilik 13 aylık
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
27 Mayıs 2026 22:24
Bizde de koyu renk kaka yaptı siyah gibi nerde ise. Sonra doktora sorduk değiştirdik. Damir ilanları mavi yada siyah gibi renk bırakıyormuş bu arada. Velavit sonrada ocean geçtik
C

Ceren E. Ç. ..

27 Mayıs 2026 22:33
Bebeğim 10 aylık. Sidefer ile başladık ve devam ediyoruz , herhangi bir sıkıntı yaşamadık renk ile ilgili.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir