Şiddetli Kusma

334 görüntüleme
S

Sema E.

4 Ağustos 2026 22:26
Prilam Dr etki etmiyor ilk gebeligimde dogurana kadar kustum ikincide aynı şoddetli kusma var 6-7 kilo kaybım var emziriyorum bebeğim 14 aylık sütten kesmeye çalışıyorum 11 haftalık gebeyim çok rezil durumdayım kusmanın çaresini bulan varsa yazsın lütfen
Hatice C. .

Hatice C. ..

4 Ağustos 2026 22:36
Yemegi baska yaparsa evet mümkün tabi mümkünse mutfaga pişirmeye girmekte çok etkiliyo aşırı yağlı baharatlı ürünler dışında hafif yiyecek bol su içimi rahatlatır yine kusma olur ama enaza inmiş olarak
S

Sevgi K.

4 Ağustos 2026 23:07
Hiçbirşey fayda etmedi kardeşim ben 4 ay boyunca kustum herşeyi denedim ilaçtan tut çubuk krekere kadar su bile içsem oda bidemi bulandırıyor bende hep peynir ayran yoğurt yedim limon yedim
Yeter A.

Yeter A.

4 Ağustos 2026 23:59
Malesef bende 4 ayıma kadar kustum 5 ayda kısıldı dıyebılıırm hamılelhımde berbat bır durum hiç ilaç falan kullanmdm 5 aya kadar kesıldı hamılelıgın sonuna kadar kusuyosanz cok zor . Bılmıyurm cok etkıleyıxı bir ılac var mı ama ben bı kere ılaç dendım onuda kusmuştum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir