Şiddetli Kusma

34 görüntüleme
S

Sedef Ç.

12 Ağustos 2025 20:02
bebeğim 3 aylık mama ile besleniyor 180ml verdim uykuluyken gazını çıkardığımda bütün hepsini geri kustu. yaşadığımız yer çok sıcak dışarı çıkıp eve geldik klimalı odasına koydum üşütmüş olabilir mi?
B

Bahar K.

12 Ağustos 2025 20:04
Bebeğiniz terli değilse ve klima direkt bebeğe vurmuyorsa eğer üşüttüğünden değildir. Kusma bu şiddetle devam ederse doktora mutlaka başvurun
S

Saziye G.

12 Ağustos 2025 20:11
Üşütme kusmasında yeşil renkler oluyor siye biliyorum tam enin olmamakla beraber r
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

12 Ağustos 2025 20:14
Aşırı beslenme ya da hızlı emme olabilir neden, 2. Kez şiddetli kusma olursa o zaman bir neden aranabilir hatta doktora gidilmelidir.
S

Sedef Ç.

12 Ağustos 2025 20:40
çok teşekkür ederim cevaplarınız için, klima direkt bebeğe vurmadı terli de değildi. kusmasında yeşil renkte yoktu yüksek ihtimalle aşırı beslenmeden oldu o zaman
Cansu A. Ö.

Cansu A. Ö.

12 Ağustos 2025 22:16
Usuttuklerinde kusmuklarinda eksi bi koku oluyor. Ayni aylarda biz de aynı şeyi yaşamıştık doktorumuz idrar yolu enfeksiyonu olabileceğini düşünerek tahlil yapmıştı bizde bi gece de 2 3 kusma olmuştu her beslenmeden sonra

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir