Şiddetli İshal

49 görüntüleme
M

Merve

19 Kasım 2025 17:06
4 aylık bebek bugün tam 5 kere kaka yaptı ama sulu kala içinde minik minik parça kakalar var Dr probiyotik verdi ne yapmalıyım şaşırdım kaldım başına gelen var mı
H

Hümeyra T.

19 Kasım 2025 17:21
İshalim sebebi belli mi? 2 aylıkken rota virüsü geçirdik günlerce ishal oldu bebeğim, 3 gün yatış ve sonra toparladı. Probiyotik kullandık düzenli şekilde ve bir ay sonra kakası düzene girdi
M

Merve

19 Kasım 2025 17:23
Daha iki gün oldu böyle bugün de doktora götürdüm cumaya kadar probiyotik kullanıp bakalım dedi.. beslenmekte istemiyor reddedip ağlıyor sürekli
E

Elif ..

19 Kasım 2025 17:56
Rota aşısı yaptırdınız mı
M

Merve

19 Kasım 2025 18:02
Evet
H

Hümeyra T.

19 Kasım 2025 18:11
Rota aşısı da yapar diyorlar birkaç yerde öyle okudum ne kadar doğru doktora sormak lazım tabi, doktor bu konuda bir şey dedi mi
M

Merve

19 Kasım 2025 18:14
Rota aşısı yapılırken söylendi bir kaç gün olabilir diye ama rota aşısını 1 ay önce yaptırmıştık ishalde olmadı. Doktor geçmezse tahlil alalım cuma gününe kadar dedi ama o kadar şiddetli ki ne yapacağımızı şaşırdık en fazla yediği 300 ml dir toplam bugün 37.2 de ateşi vardı ılık duştan sonra 36.2 düştü uyuyup uyanınca tekrar 37 oldu Ateş mi sıcaklama mı ayırt edemedim sürekli kaka ve ıkınma olduğu için acaba sıcaklama mıdır
M

Melisa S.

19 Kasım 2025 18:45
Merhaba aynı durumdan bende muzdaribim dünden beridir şiddetli bir tahrişlik sürekli bi ağlama huzursuzluk yaklaşık bir günde 20 bez değiştiriyorum bugün doktora gittik kaka tahlili istedi bu arada rota aşısı vurdurmadık doktorda bundan şüphelenip tahlil istedi çok şükür ki herşey temiz çıktı fakat ishal devam ediyor çıkmaza girmiş gibi hissediyorum kendimi başından geçipte pişiğe ishale iyi gelmiş bişeyler deneyen varmı iyi akşamlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir