Şiddetli Huzursuzluk

109 görüntüleme
Begüm

Begüm

3 Şubat 2026 22:41
@Osman Gönülal hocam şiddetli huzursuzluğumuz var kız bebek 6 ay 3 günlük dk 2980 şu an 9 kg, 20 günlükten beri böyle sürekli ağlamak istiyor kısmen manipülasyon olduğunun farkındayım çünkü beni gördüğü an susup gülmeye başlıyor yani bir huzursuzluk veya sorun kaynaklı olup olmadığını bilmiyorum tabii diş muhakkak etkendir fakat desteksiz büyütüyorum ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ben hariç herkes de baba da dahil ben gelip alana kadar çığlık çığlığa ağlıyor hep böyleydi gece 2-3 uyanmalı da olsa 12 saate kadar uyuyor rutini var ama artık kollarım tutmuyor çok yorgunum bir öneriniz olur mu?
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

4 Şubat 2026 18:42
Biraz ağlamasına fırsat verin derim ağlasın yapcak birşey yok kulağa çok acımasız geliyor olabilir ama alışkanlık haline gelmiş biraz da kalabalık ortamlara girmeye çalışın en azından kış bitince sosyallessin
Begüm

Begüm

4 Şubat 2026 22:17

Ayşe Vural

Biraz ağlamasına fırsat verin derim ağlasın yapcak birşey yok kulağa çok acımasız geliyor olabilir ama alışkanlık haline gelmiş biraz da kalabalık ortamlara girmeye çalışın en azından kış bitince sosyallessin

Eve misafir geliyor veya bir yere götürüyorum ya bunu da geçiyorum şu durumdayım biriyle görüntülü konuşurken bile ona bakayım diye ağlıyor ağlamasına fırsat verdikçe şiddetlendiriyor 2 kez katılıp tıkandı o günden beridir de hiç ağlatmadım açıkçası etrafı rahatsız etmek istemiyorum bir yandan da bu sorunla nasıl baş edeceğimi bilemiyorum
B

Buket ..

4 Şubat 2026 22:27
Ağladığı zaman hemen kucağa alıp susturmak yerine onunla konuşun seni suan alamam bak annenin işi var o an ne yapıyorsanız artık onu anlatın ve ağlamasına gerek olmadığını falan anlatın bizimde ayni, odada o yerde ben koltuktayım diye ağlıyor yada mutfakta isim varken kucağıma almıyorum diye ağlıyor konuşuyorum hep onunla, ilgisini çekecek bir sey sunuyorum , biraz goz hizasına iniyorum yanına oturuyorum 3-5 dakika sonra susuyor
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

4 Şubat 2026 22:34

Begüm

Eve misafir geliyor veya bir yere götürüyorum ya bunu da geçiyorum şu durumdayım biriyle görüntülü konuşurken bile ona bakayım diye ağlıyor ağlamasına fırsat verdikçe şiddetlendiriyor 2 kez katılıp tıkandı o günden beridir de hiç ağlatmadım açıkçası etrafı rahatsız etmek istemiyorum bir yandan da bu sorunla nasıl baş edeceğimi bilemiyorum

Ayy çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin benimki de çok huysuz ama size bir çözüm sunamayacagim destek bulmaya yabancılara alıştırmaya çalışmaktan başka çare yok
Begüm

Begüm

4 Şubat 2026 22:46

Ayşe Vural

Ayy çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin benimki de çok huysuz ama size bir çözüm sunamayacagim destek bulmaya yabancılara alıştırmaya çalışmaktan başka çare yok

Teşekkür ederim
Begüm

Begüm

4 Şubat 2026 22:46

Buket

Ağladığı zaman hemen kucağa alıp susturmak yerine onunla konuşun seni suan alamam bak annenin işi var o an ne yapıyorsanız artık onu anlatın ve ağlamasına gerek olmadığını falan anlatın bizimde ayni, odada o yerde ben koltuktayım diye ağlıyor yada mutfakta isim varken kucağıma almıyorum diye ağlıyor konuşuyorum hep onunla, ilgisini çekecek bir sey sunuyorum , biraz goz hizasına iniyorum yanına oturuyorum 3-5 dakika sonra susuyor

Konuşmama izin vermeyecek kadar çok bağırıyor, gözlerini yumuyor ve sadece ağlıyor benim için mutfağa ve ya koltuğa onsuz oturmak şu an lux gibi yani hiç imkanım olmuyor benim durumum baya sıkıntılı, istediği olana ve kucağa gelene dek bu şekilde ağlıyor ama bu kucağa alıştırma durumu değil yani 20 günlükken de sürekli bi şeyler için ağlıyordu ne istediğini gerçekten bilmemiyorum bu işin içinden çıkamıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir