Şiddetli Biberon Mama Reddi

164 görüntüleme
N

Nurcan Ç. K.

9 Temmuz 2026 15:16
7 aylik kizim 1 haftadir asla biberonu ağzına almiyor her şeyi denedim kaşık, kaşık biberon mama degisikligi bardakla vermek pipetle vermek pipetle solukla vermek gece uyurken dahi verecegimi anlıyor ve kıyamet kopariyor ağzına dedirmiyor 3 aydır böyleydi ama bir şekilde veriyordum ama suan hiçbir yolu yok 0 cc icti bugün yemek yemek istiyor anam babam usulü yemekleri seviyor ve ben artık aklımı oynatmak üzereyim süzüldü 7 aylik bebek yemeklerden nasil her besini vitamini alacak
M

Merve

9 Temmuz 2026 15:47
Nurcan hanım sizinle birebir aynı süreçten geçtim doktorumuz olmuyorsa zorlamanın zaten ona bir faydası olmayacağını söyledi bu yüzden ben mama vakitlerinde öğün olarak yemek verdim yani muhallebi yaptım irmikten Hipp kaşık mama verdim pirinç unu ile pişirip meyve kattım karıştırdım şu an 11 buçuk aylık hala yemek yer gün içinde hiç mama içmez sadece gece uykusunda bir maksimum iki kez 90 ml içer uyur süreci kabullenip ona göre şekil almak gerekiyor artık
.

.....

9 Temmuz 2026 16:02
Merve
Nurcan hanım sizinle birebir aynı süreçten geçtim doktorumuz olmuyorsa zorlamanın zaten ona bir faydası olmayacağını söyledi bu yüzden ben mama vakitlerinde öğün olarak yemek verdim yani muhallebi yaptım irmikten Hipp kaşık mama verdim pirinç unu ile pişirip meyve kattım karıştırdım şu an 11 buçuk aylık hala yemek yer gün içinde hiç mama içmez sadece gece uykusunda bir maksimum iki kez 90 ml içer uyur süreci kabullenip ona göre şekil almak gerekiyor artık
Kabız oluyor mu bebeğiniz ben bı gün muz versem hemeb kabız yani normal gelmiyor hiç kakası
N

Nurcan Ç. K.

9 Temmuz 2026 16:53
Merve
Hayir kabiz olmadı ama çok da rahatça yapamıyor peki öğütleri nasil yaptınız yani yemek odaklı mi yoksa kaşık mama odaklı mi gittiniz mesela sabah kalkınca kaşık mama verince normal yumurtali kahvalti istemiyor doğal olarak gün icerisnde hem kaşık mama ya da muhallebi hem ek gidayi nasil götürdünüz yani aksam 8 .30 civari uyuyor ve asla uykuda mama almiyor bu sebeple gün icerisinde sürekli yemek yiyiyor gibi oluyor mesela bir günümüzdeki ogunleriniz nasildi kaşık mama ağırlıklı mi yemek ağırlıklı mi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir