Sıcakta Çişli Bez Sayısının Azalması
214 görüntüleme
M
Merve E.
19 Haziran 2026 21:51
Merhabalar, bebeğim 6 ay 22 günlük. 3 haftadır ailemin yanındaydım orada hava serindi. 3 gün önce Adana'ya geldim. Hava çok sıcak, bebeğim çok fazla terliyor. Klima da açıyorum fakat çişli bez sayısı azaldı ve idrar rengi koyulaştı. Emzirmeyi mi artırmalıyım yoksa su alımını mı artırmalıyım? Böyle bir sorun yaşayıp çözen oldu mu acaba?
E
Ebru
19 Haziran 2026 21:53
Sıcakta böyle sonuçlar normal emziriyorsanız sık teklif edin su içiyorsa eğer onu da artırabilirsiniz. Bir müddet sonra düzelecektir.
M
Merve E.
19 Haziran 2026 21:58
Sıcakta böyle sonuçlar normal emziriyorsanız sık teklif edin su içiyorsa eğer onu da artırabilirsiniz. Bir müddet sonra düzelecektir.
B
Buse G. .. ..
19 Haziran 2026 23:32
Benim kızım 3 aylık bende aynı durumu yaşadım. Bir sabah kalkıp altını bir açtım bezde 1 damla çiş yok. Sonra emzirmeyi arttırdım özellikle her emzirmede iki memeyi birden emzirmeye özen gösteriyorum ilk başta gelen sulu süt su ihtiyacını daha iyi karşılıyormuş Buda aklınıza bulunsun bu şekilde çişler normale döndü 😊
M
Merve E.
19 Haziran 2026 23:37
Benim kızım 3 aylık bende aynı durumu yaşadım. Bir sabah kalkıp altını bir açtım bezde 1 damla çiş yok. Sonra emzirmeyi arttırdım özellikle her emzirmede iki memeyi birden emzirmeye özen gösteriyorum ilk başta gelen sulu süt su ihtiyacını daha iyi karşılıyormuş Buda aklınıza bulunsun bu şekilde çişler normale döndü 😊
Yükleniyor...