Sıcaklık

127 görüntüleme
A

Aycan Y.

2 Ağustos 2025 17:49
Bebeğim 7 günlük ev 31 derede nem 50 uzun alt üst giydiriyorum annem bir türlü ince giymesi gerektiğine ikna olmuyor bebek üşütür sancılanır bağırsakları bozulur diyor . Birde sadece anne sütü veriyorum günlük 5/6/7 kere kaka yapıyor çiş hariç normal mi bu acaba
S

Sena K. E.

2 Ağustos 2025 17:57
Evet normal ilk günlerde emdikleri gibi çıkarıyorlar zamanla azalacaktır. Bu havalarda sadece zıbın yeterli eviniz çok sıcak şapka bile kullanmayın soğuk değil aksine sıcak hasta eder bebeği. Terlerse daha sıkıntı
S

Sena K. E.

2 Ağustos 2025 17:58
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin 🌸
S

Sena K. E.

2 Ağustos 2025 17:59
Bir kaç haftaya gaz sancıları başlayacaktır muhtemelen bu seferde ince giydirdin ondan oldu diyeceklerdir 😵‍💫
A

Aycan Y.

2 Ağustos 2025 18:20
Acaba bebek sancılanırsa damla vb ne kullanmak gerekir bu konuda hiç bilgim yok biraz huzursuz gibi kendimi yetersiz çaresiz hissediyorum böyle olunca
A

Aycan Y.

2 Ağustos 2025 18:21
İkna edemedim giyim konusunda bir gece altsız bezle yarım kundak yaptım sadece üstünde yüne uzun ince badisi vardı 🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️ çocuk terden nemden bunalıyor diye düşünüyorum
S

Sena K. E.

2 Ağustos 2025 18:25
Ahh hepimiz aynı süreçlerden geçtik annelik kadar kutsal aynı zamanda da zor olan başka birşey bilmiyorum gerçekten eminim bebeğiniz için her zaman en iyisini en doğrusunu yapmaya çalışıyorsunuzdur kendinizi asla yetersiz hissetmeyin zamanla öğreniyoruz bizde ilk defa yaşıyoruz anneliği bazen zorluklar illaki olacak inşallah bu süreci en güzel şekilde atlatırsınız 🫶🏼 ben 13 günlükken başladım gaz şurubu kullanmaya doktorum nurse harvey gaz şurubu önermişti yinede sancıları oluyordu yüzde yüz bir çözüm olmuyor tabi
S

Sena K. E.

2 Ağustos 2025 18:26
Eğer ense kısmı terliyorsa giyimini azaltmanızı söylüyor doktorlar, sırtı ve göğsü üşümüyorsa elleri ve ayakları soğuk olabilirmiş normal bir durummuş. Önemli olan sırtı ve göğsü sıcak tutmak enseyi terletmemek
S

Saziye G.

2 Ağustos 2025 18:35
Sadece zıbın yeterli asla o kadar giydirmeyn.
A

Aycan Y.

2 Ağustos 2025 18:37
İkna olmama konusunda ısrarcı annem ne yapacağımı bilemedim , göbeği düştü bugün en azından yarın ılık bi banyo olsunda biraz rahatlar
A

Aycan Y.

2 Ağustos 2025 18:38
Evet çok haklısınız anneliği ilk kez yaşıyorum çok zormuş ağlasa benimde ağlayasım geliyor inşallah büyün evlatlarımız sağlıklı olsun suhhatlı olsun
D

Derya Ö.

2 Ağustos 2025 18:39
Çok kalın giydiriyorsunuz eviniz çok sıcak sıcak daha fazla hasta eder.İsilik olur ve bebek sıcaktan uyuyamaz tek zıbın yeterli olacaktır.Oğlum yaz bebeği zıbın ve gece ince müslin örtüyordum üstüne
B

Birce

3 Ağustos 2025 07:37
Anneyi evden göndermek müthiş bi çözüm olabilir mesela
B

Beyza Y.

3 Ağustos 2025 18:42
Aşırı fazla giydiriyorsunuz, sıcak tutmanız iyi değil ter bezleri gelişmediği için terleyemiyorlar sırtına ve göğüsüne bakmanız yeterli soğuk değilse üşümüyordur elleri ayakları üşüyebilir o normal. Bi kaç güne gaz sancıları da başlar ama emin olun ince giydiğinden olmayacaktır bu
A

Aycan Y.

3 Ağustos 2025 18:46
En azından alt pijamasını çıkarıp zıbınla tutuyorum belirli aralıklarla sıcaktan daha çok zarar göreceğinin bende farkındayım maalesef , böyle alışılmış bi düşünce kalıbı olmuş kafalarında . Doğum sürecim komplikasyonlu geçti annemi evden gönderme gibi bi durumum yok 😊 teşekkürler öneriniz için.
S

Seren K.

3 Ağustos 2025 22:29
Oda sıcaklığınıza göre giydirdiğiniz şeyler çok fazla. Biz 24 derecede zıbınla durduruyorduk. Ev sıcaklığını düşürün. Bir de kundak yapıldığını düşünürsek zaten üstünü de örtmüş gibi oluyorsunuz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir