Sıcaklarda Tavan Pervanesi
99 görüntüleme
G
Gül A.
9 Temmuz 2025 10:22
Oda sıcaklığı ile ilgili çok soru sorulmuş . Hocam umarım cevap verirsiniz pek çok kişiye çözüm olur. Evimiz çok sıcak yatak odamız 30 derecenin üstünde oluyor. Gece 12 de bile 31 dereceyi görüyor. Salondaki klimanın yatak odasına faydası yok. Bir arkadaşın tavsiyesi ile tavan pervanesi taktirdik. Hız kademeli. Uyurken belirli bir süre 1. Kademede tutuyoruz. Saat ayarı da var kendiliginden kapanıyor zaten.Hafif bir esinti veriyor. Daha Yeni kullanmaya basladik. Pervane açık olduğunda terleme de olmuyor. 0.5 togg dereceli kolsuz muslin bir uyku tulumu altinda sadece bez ile yatiyor.6 aylık bebeğim. Bir zararı olur mu. Klima gibi carpmaz ağaç altında uyumak gibi olur diyorlar..yine de endişeliyim. Hasta etmek de istemiyorum.fakat sıcaktan da uyuyamiyordu.
D
Damla E. Y.
12 Temmuz 2025 03:42
bunu bende merak ediyorum ya gece 28 derece oluyor oda klima açamıyorum pervane almayı düşünüyorum memnun musunuz?
B
Beyza C.
17 Temmuz 2025 03:48
Bizim de çok sıcak kızım uyuamıyordu park beşiği salona aldım klimalı odada uyuyor kapıyı açık tutuyorum 26 27 de yukarı verdiriyorum yatağı da klimadan uzak kuytu köşede Su an çok rahat etti 23aylik kızım
G
Gül A.
21 Temmuz 2025 18:22
Ben oda degistimek de istemedim çünkü yatak odasına ve yatağına çok alıştı . Arıyor . Düzeni hazır kurulmusken bozmak istemedim. Pervane den çok memnunum şu an . 2 haftadır kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık. Bebise bahane bizim için de çok iyi oldu .