Sıcaklarda Emmeyen Bebek
154 görüntüleme
N
Necla Ö.
29 Temmuz 2025 03:55
Bir kaç gün önce trabzondaydık bebeğim 9 aylık iki saatte bir dolu meme süt emiyordu çişli bez sayısı günde 10+ idi dün İstanbul’a döndük çocuğum emmeyi yemeyi bıraktı çişli bez sayısı 1 oldu ne yapıcam bilmiyorum klima yok evi soğutamıyorum sıcak emmiyor beslenmiyor bunu yaşayan var mı
E
Esra K.
29 Temmuz 2025 06:23
Evet ben şuan yasiyorum hatta dün doktorumuz muayenede kilo kaybi olduğunu söyledi. Sıcaklardan kaynaklandığını keyfi yerindeyse sorun yok bunun gibi az miktarda kilo kayiplarinin yaz aylarında olabileceğini söyledi. Bol bol su vermemi istedi. Çinko takviyesi ile birlikte 1 ay kadar takip edecek. Durum aynı devam ederse kan tahlili bakarız dedi.
M
Merve ..
29 Temmuz 2025 07:12
Biz de aynı durumdaydık9 aylık kızımla Sivas’tan Adıyaman’a geldik evde klima filan olmasına rağmen oda sıcaklığı 33 derece günde 6-7 dolu çişli bez alıyordum 1-2ye düştü o da çok az. Bir dk emip kalkıyordu gece uykusu hala yok sıcaklardan ötürü. Ama merak etmeyin 10-15 güne alışıyorlar bulundukları yere tekrar düzene giriyor. Bizde öyle olmuştu en kısa zamanda düzelir inşallah
N
Necla Ö.
29 Temmuz 2025 19:23
Çok stres oldum inşallah çabuk geçer evi soğutamıyorum dolu dolu 6-7 bezden 1-2 beze düşmek strese soktu beni inşallah düzelir su bile içmek istemiyor ek gıda da istemiyor günde iki üç kere bir dk zor emiyor