Sıcaklar
125 görüntüleme
R
Rukiye N.
24 Temmuz 2025 21:21
Bebeğim 4 aylık ve uyku gerilemesi var gece oda sıcaklığını ayarlayamıyorum ve maalesef camı açsam üşür diye endişe ediyorum. Ama sürekli de sabaha kadar her emzirme de neredeyse atletini değiştiyorum. Zıbın +tulumla yatıyor üşür mü?
E
Eda M.
24 Temmuz 2025 21:30
Göğüs sıcaklığını kontrol edin soğuk değilse üşümüyordur 😇
G
Gülay S.
24 Temmuz 2025 21:35
Bildiğim kadarıyla ense sıcaklığına bakılarak karar verilir üşüyüp üşümediğine
B
Buse
24 Temmuz 2025 21:35
Biz 8 buçuk aylığız ben yavaş yavaş alistirdim cam açık ve sadece askılı zıbın ile yatmaya. Mesela camı gece belirli bir süre sonra kapatıyordum üzerini de kısa kol zıbın altına şort ile yatırarak başladm yavaş yavaş incelttim.
Tabi bizim bebek sizinkine göre bı tık daha büyük ve geceleri çok esen bir ortam yok bizim odada
Tabi bizim bebek sizinkine göre bı tık daha büyük ve geceleri çok esen bir ortam yok bizim odada
İ
İrem K.
24 Temmuz 2025 21:56
1 aylığız şuan doğduğundan beri cam hep açık uyuduk şuan da vantilatör açık başka yöne çevirdik sıcak daha çok hasta eder o kadar terlerse kilo alımı yavaşlar
E
Emine T. ..
24 Temmuz 2025 22:03
Benim bebeğim 3 aylık ve son bir aydır gece gündüz ya sadece ince askılı zıbın ya da bezle yatırıyorum ve yattığı oda dahil bütün camlar açık üzerine tek kat pamuk yazma örtüyorum o da sinek ısırıklarına karşı şükür henüz bi üşütme ya da hastalık belirtisi olmadı gayet huzurlu uyudu bu arada Karadeniz'de köydeyiz geceleri o kadar da sıcak değil aslında ama ben bunalıyorsam o da bunalıyordur mantığındayım.

Ayça K. A.
Hemşire
24 Temmuz 2025 22:18
Benim bebeğim 4 aylık oldu bu gün iş seyahatine çıktığım yerde klima yok hep bezle yatırıyorum oda sıcaklığı 25 çünkü , bazen de sadece zıbın giydiriyorum o zaman klimayı 22 dereceye ayarlıyorum.