Sıcak Havalarda Bebek Bakımı
117 görüntüleme
C
Cansu A.
8 Temmuz 2025 17:29
Merhaba dört aylık bebeğim var evde klima yok sıcaklardan nasıl koruyabilirim evin sıcaklığı herhangi bir tehlike arz eder mi hocam ?
E
Ebru T.
14 Temmuz 2025 01:51
Evi serinletmeye gayret gostermelisiniz öncelikle. Fanli sogutucular vantilatörler tercih olabilir. Ben şöyle bi yol izliyorum. Güneş evime 11 den batana kadar vuruyor. Güneş eve gelene kadar cam kapı aciyorum. Akabinde 10dan sonra tüm evin camlarını kapatıp güneşlikleri çekiyorum. Çok zorlandigimizda faili soğutucu aciyorum. Ayrıca yatak odamda karartma perdesi kullanıyorum ve bu perde tüm gün boyunca kapalı kalıyor. Oda 35 olacagina 26 27 lerde kalıyor. Güneş batımında cami açıp serinletmeye calisiyorum cereyan yaptiriyorum felan. Evin cephesi konumu bulunduğu kat yaşadığınız şehrin genel sıcaklığı bu uygulamalara belki fayda edebilir belki yeterli kalmayabilir. Ancak bu yıl kızımın hareketli zamanından ötürü cam kapı acmadigimdan tecrübe ettim ki o camlar kapalıysa ev daha serin kalabiliyor. Cami açtığımda eve alev sıcaklığı geliyor.
Ha bide temiz ağız mendiline sulandirilmis gül suyu tavsiye ederim. Araliklarla isilik olabilecek yerleri silin. Hem ferahlık sağlar hemde sıcak etkenli isiligi hafifletir.
Ha bide temiz ağız mendiline sulandirilmis gül suyu tavsiye ederim. Araliklarla isilik olabilecek yerleri silin. Hem ferahlık sağlar hemde sıcak etkenli isiligi hafifletir.
C
Cansu A.
14 Temmuz 2025 04:02
Teşekkürler