Sıcak Hava ve Sinekler

520 görüntüleme
H

Hatice A.

6 Haziran 2026 23:17
Bebeğim 3.5 aylık Sivrisinek sinek böcek ısırıkları için ne yapabilirim bir krem vs var mı ya da spreyleri sineklerin yaklaşmaması için kullanabilir miyim
A

Aslıhan G.

6 Haziran 2026 23:18
6 aydan önce kullanılmıyor krem sprey vs , puset veya bebek arabasına sineklik tavsiye ederim . Bir de eski usul ben yattığı odaya bir kavanoz içerisine kalıp yeşil sabun üzerine beyaz sirke koyup odasına koyardım :)
H

Hatice A.

6 Haziran 2026 23:28
Aslıhan Giray
6 aydan önce kullanılmıyor krem sprey vs , puset veya bebek arabasına sineklik tavsiye ederim . Bir de eski usul ben yattığı odaya bir kavanoz içerisine kalıp yeşil sabun üzerine beyaz sirke koyup odasına koyardım :)
Sineklik cibindiriğin içine de giriyor perişan oldu kuzum sinek ısırığından

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim deniycem
H

Hatice A.

6 Haziran 2026 23:28
Sibel Yılmazer
Sivenonun kremi var içeriği temiz kullanabilirsiniz ebebekten yada eczaneden temin edebilirsiniz bildiğim kadarıyla
Teşekkür ederim 
Sibel Y.

Sibel Y.

6 Haziran 2026 23:37
Hatice Ağırbaş
Teşekkür ederim 
Ben yazıda bebeğinizin çok küçük olduğuna dikkat etmemişim altı aydan küçük bebişlere çok bişey önerilmiyor havalandırdığınız odasının penceresine sineklik takabilirsiniz ben sürekli baş ucundaydım ilk bir yaşa kadar bir tane sinek yiyemedi yavrumu😄😂
Fatma A. U.

Fatma A. U.

6 Haziran 2026 23:54
Evvela evinizin bütün camlarına sineklik taktırın biz öyle yaptık kurtulduk
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir