Sezeryan Yerim Açıyor 😔
138 görüntüleme
Y
Y.B
10 Aralık 2025 09:14
5ay oldu doğum yapabili sezeryan doğum yaptım biraz göbekli biriyim sersazyan yerim sürekli tahriş oluyor pişiyor ve bu hem ağrı yapıyorhem canım yaniyor ilac sürüyorum geçiyor sonra yine oluyor böyle olan var mı benimilac sürmem çözüm olmuyorne yapmam gerekiyor 😟
B
Burcu B. Ö.
10 Aralık 2025 09:35
Valla kayınvalidem eşimi de sezaryen doğurmuş 30 yaşındaeşim kayınvalidem hala pişik oluyor diye sürekli doktora gidiyor her gün duş almayınca geçmiyor asla demişti bende sezeryan oldum benim de öyle ağız mendilini yıkayıp güzelce ütübasıp öyle koyuyorum sezaryen yerime göbeğim benimdi katlanıyor onu koyunca terlemiyor öyle yapabilirsiniz
D
Damla K.
10 Aralık 2025 10:00
Bence tamamen kilodan çünkü çevremde sadece kilo problemi olanlar benim yaşadıklarımı yaşamış bende göbekliyim orası hava almıyor sürtünüyor tahriş oluyor pişiyor kızarıyor ne olursa olsun geçmiyor ama daha zayıflar da hiç görmedim hatta harika gözüküyor ama ben ne zaman dar giysem tayt giysem akşamına kıpkırmızı bir çizgi oluyor orası
Y
Y.B
10 Aralık 2025 10:01
Aynen öyle dediğiniz gibi benim de o şekilde oluyor Damla hanım dikkat edeceğiz hayırlısı diyelim
B
Buse Ö.
10 Aralık 2025 10:09
Kuru ve temiz bırakmaya dikkat edin.Banyodan sonra fön makinasının soğuk ayarıyla kurutup bepantol sürün ve peçete koyun.Kremin etkisi geçince kantoron yağı sürün.