Sezeryan Sonrası Kanama

102 görüntüleme
M

Merve M.

26 Aralık 2025 21:49
53 gün oldu doğum yapalı hala kanamam aktif bir şekilde devam ediyor bu normal mi yaşayanlar mı ?
Özlem

Özlem

26 Aralık 2025 21:54
O zaten sürecek vücudun karar verecek 3 ay mı 10 ay mı ? Çünkü hormonların düzene girebilmesi için şart . Herkadında bu farklı dır .
M

Merve M.

26 Aralık 2025 22:42
40 günü geçince sıkıntı diyorlar da kafama takıldı bir kesiliyor bir başlıyor gibi oluyor çünkü
K

Kübra Y.

27 Aralık 2025 00:45
Bana doktorum 10 günde sürebilir 2 yılda sürebilirn demişti. Bu tamamen size bağli bir durum. Eğer aklınıza çok takılıyorsa mutlaka kadın doğum doktorunuza danışın
B

Burçin İ.

27 Aralık 2025 01:07
Bende 3 ay önce doğum yaptım anca bitti kanamam. Aynı bahsettiğiniz gibi bazen var bazen yok şeklindeydi, bazen sadece lekelenme oluyordu, bazen sadece tuvalete girdiğimde oluyordu, 2.ayın bitmesini buldu tamemen bitmesi.
M

Merve M.

27 Aralık 2025 21:55
İnternette rahmin tam toparlanamamasındanda kaynaklanır flan yazıyor da korktum biraz
Afranur K.

Afranur K.

27 Aralık 2025 22:12
Merve hanım bu 40 gün tabiri aslında biraz dini bir durum. 40. Günden sonra özür dediğimiz durum meydana geliyor ve artık ibadetlerimizi yapabilir sayılıp, her ibadet öncesinde abdest alınması üzerine kurulu.

Ama tıbbi olarak hekimim de bana söylemişti süreç hastadan hastaya değişir. Mesela benim de 30. Günde bitti ve ortalama 1 ay sonra da regl oldum ki hekimim sürecin daha uzun olma ihtimalini söylediği için tedirgin ce olmamıştım. Vücudun kendini yenileme toplama, iyileşme hızı farklıdır diye. Herhangi bir şüphe duyuyorsanız, kanamanızın çok olduğunu ve zararlı bir durum oluşacağını düşünüyorsanız bir muayene olmaktan zarar gelmez. Hekim rahim küçülmesini ultrasonla vs. Ölçüyor zaten. Ama çok da gerilmeyin 40 sayısından dolayı 😅
M

Merve M.

27 Aralık 2025 22:16
Teşekkür ederim cevapladığınız için içim rahatladı 🙂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir