Sezeryan Sonrası Kabızlık

54 görüntüleme
E

Eslem

19 Kasım 2025 16:13
Arkadaşlar selam. Ben doğum yapalı 4 ay oldu ve 3 aydır asla geçmeyen bi kabızlık problemi yaşıyorum. Buna bağlı olarakta ciddi makat çatlağı. Acısı zaten korkunç ama psikolojik olarakta çok yoruldum. Dışkı yumuşatıcı kullanmama rağmen en erken haftada 1 çıkabiliyorım tuvalete o da aşırı sert ve acı verici. Böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda yada öneri verebilecek olan.
Ü

Ümral Ö.

19 Kasım 2025 16:51
Selam ben de yaşamıştım bu sorunu hamileliğimde ve sonrasında dulcasoft önermişti doktorum dışkı yumuşatıcı dediğin bu değilse bende baya işe yaramıştı.
B

Beyza N. ..

19 Kasım 2025 17:08
Doktorum bana bi ilaç vermişti şu an adını tam hatırlamıyorum ama sanırım adı rivanoldü. Sarı bir toz,leğenin içine ılık su koyup tozu koyuyorsunuz ve içine oturuyorsunuz. 15 dk kadar bekliyorsunuz. O bölgedeki acıya ağrıya çok iyi gelmişti. Doktorunuza danışabilirsiniz.🌱 belki size de iyi gelir.
T

Tuğba B. ..

19 Kasım 2025 17:35
Ay ben mahvoldum.kabızlıktan makat çatlağı oluşmuştu .Sabah aç karnına zeyrinyağı üzerine ılık su içiyorsun bol kuru erik ama düzene girene kadar çok çektim
E

Eslem

19 Kasım 2025 18:14
Bende o durumdayım ne kadar sürdü düzelmesi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir