Sezeryan Sonrası Göbek

125 görüntüleme
S

Seda K.

10 Temmuz 2025 12:38
Bebegim sezeyanla dünyaya geldi. Kendimi bildim bileli hep zayiftim hamileligimin 8. ayında bile hamile oldugum belli degildi.37.haftaya kadar çalıştım. Çok hareketli biriyim ama bebegim şu an 7.5 aylık göbeğim inmiyor ne yapabilirim bu göbek nasıl iner?
E

Elif S.

10 Temmuz 2025 12:42
Aynı çaresizlik bende de var, gece rüyamda doktora gidiyordum, yine hamileymişsin de ondan diyordu🤦🏻‍♀️ o derece taktım kafaya..
gerçekten geriye dönüş olmayacak mı acaba? ben de yardım bekliyorum 🙏 egzersiz yapma fırsatım malesef olmadı, alt karın eritmek zor biliyorum.. korse kullanıyorum sürekli
E

Elif G.

10 Temmuz 2025 13:44
Bende aynı durumdayım bebeğim 13 aylık oldu ama göbeğim gitmedi psikolojim bozuldu artık 😒
Merve K.

Merve K.

14 Temmuz 2025 11:30
Maalesef bende aynı durumdayım doğumdan sonra bir ay içinde tüm kilom gitti eski kiloma geri döndüm ama görünüş aynı olmadı. Oradaki kasların zarar görmesinden kaynaklı bir esneme oluyor eski görünüm kayboluyor bilemiyorum belki bölgesel incelme ile biraz toparlama sağlanabilir. Sporun iyi geldiğini görmüştüm.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir