Sezeryan Sonrası Baş Dönmesi
119 görüntüleme
M
Mrs K. ..
8 Şubat 2026 17:32
Doğum yapalı 8 ay oldu ilk dönemler yüksek tansiyon problemi yaşadım doğum yapıp eve geldim ama ilk 10 gün hep acillik oluyordum şükür şimdi biraz biraz normale döndüm ama şimdide baş dönmelerim oluyor bedenim boşlukta gibi sallanıyor gibiyim korkuyorum emziriyorum ama Demir takviyesi ve magnezyumda kullanıyorum aynı sıkıntıyı yaşıyan oldumu.

Ecem A. D. ..
8 Şubat 2026 22:25
Ben 4. Günümde acilliktim aynılarını bende yaşadım hiç bir çözüm bulamadılar 4. Ayda da atak geçirdim baş dönmesi ve mide bulantısı şeklinde çocuğumu lı kucağıma alamadım

Zehra B. Ö.
8 Şubat 2026 22:32
Ben doğumdan önce tiroit ilacı kullanıyordum doğumdan sonra aksattım ve sonra bıraktım sürekli denizdeymişim gibi başım dönüyordu tiroitim baya yükselmiş tekrar düzenli ilaca başladım sonra düzeldi bilmiyorum sizin tiroit ile ilgili hikayeniz varmıydı önceden
M
Mrs K. ..
8 Şubat 2026 22:54
@Ecem Asuman Demir ✅ benimde baş dönmesi ile birlikte bulantım oluyor şuan nasılsınız hala aynı şikayetleriniz var mı
M
Mrs K. ..
8 Şubat 2026 22:59
Tiroit ile ilgili bir şikayetim öncesinde yoktu ama ailemde çok var ya artık kendi doktorumuz kendimiz olmalıyız çünkü onca bölüme gittim birşey bulamıyorlar ilaç verip yolluyorlar ama çözüm yok benimde denizde teknedeyim gibi

Ecem A. D. ..
9 Şubat 2026 14:39
İşte bebegım 5 aylık 3 aylıkken çok kötü baş dönmesi yaşadım yürürken evde sarstı beni düştüm ama troitme vs bakıldı hiç bişi yok d vit b12 vs hiç bişi yok kimse bişi bulamadı şu anda bir şeyim yok ama korkuyorum tekrar olacağım diye sezeryan yaparken başımı alıp tekmelemişler gibi
E
Elanur Ü.
9 Şubat 2026 20:28
Benim de doğum sonrası tansiyon sorunum oldu ve daha bugün 19 tansiyon ile hastanelik oldum. Doktorum yaşlılarda bile 19 u görmüyoruz dedi gerisini sen düşün bacım. İlaca başladım yoksa bende senin gibi oluyorum bir gözük uzmana istersen 🌸 Geçmiş olsun
M
Mrs K. ..
10 Şubat 2026 10:07
@Elanur Ülkü gitmediğim bölüm kalmadı ki belki bulunduğum şehirden kaynaklı doktorlar bulamadı birşey bilmiyorum tek değilmişim en azından bunu biliyorum artık bu süreçte birde neden başıma bunlar geldi diye üzülüyor insan en kötüsüde çocuğunu bile kucaklarken korkması insanın rahat rahat yanıma alamadığım zamanlar bile oluyor