Sezeryan Sonrası Ağrı

192 görüntüleme
S

Sevgi Y.

28 Temmuz 2026 06:05
Merhaba arkadaşlar Nisan ayında Sezeryan doğum yaptım ikizlerim var sürekli şiddetli ağrılarım oluyor 2 kez ambulansla hastaneye gittim ağrım sırt ve gogus hizasında oluyor ateşleniyorum o dakika nefes almak zor oluyor aynı anda büyük tuvalet ihtiyacı oluyor acilde bu belirtilerrin Akcigere pihti atması olduğunu söyledi doktor film çekildi kan tahlili yapıldı temiz çıktı sonuçlar ara ara devam ediyor bu agrilar en son 2 gün önce yaşadım bu sefer sadece göğsümün altına vurdu ağrı bu durumu yaşayan varmı
Yeter A.

Yeter A.

28 Temmuz 2026 07:40
Benımde sırtta vuruyordu malesef cok agrılı gecıyordu .özellikle uyandığımda sırtını ortası sürekli terli uyanıyordum ve agrı oluyordu terlesenız eger soğutmamaya dıkkat edın terinizi dogmdan 2 3 qy sonra anca gectı bende cok gecmiş olsun inşalla en kısa sürede atiatırısnz.
S

Sevgi Y.

28 Temmuz 2026 07:43
Yeter Akan
Benımde sırtta vuruyordu malesef cok agrılı gecıyordu .özellikle uyandığımda sırtını ortası sürekli terli uyanıyordum ve agrı oluyordu terlesenız eger soğutmamaya dıkkat edın terinizi dogmdan 2 3 qy sonra anca gectı bende cok gecmiş olsun inşalla en kısa sürede atiatırısnz.
Çok teşekkür ederim dikkat etmeye çalışıyorum umarım en kısa zamanda geçer çok kötü bir durum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir