Sezeryan Sonrası Ağrı

97 görüntüleme
M

Melisa G.

9 Nisan 2026 21:38
Bir aylık anneyim hala ağrılarım devam ediyor bir gün geçiyor bir gün çok şiddetli oluyor yürümekte zorlanıyorum sizin de bu şekilde miydi normali nedir bu sezeryan sonrasının..

Yoksa bende bir sıkıntı mı var
Şilan D.

Şilan D.

9 Nisan 2026 21:42
çok geçmiş olsun konu ile ilgili bilgim yok sadece destek olmak istedim Allah yardımcınız olsun yardım almaktan çekinmeyin
D

D ..

9 Nisan 2026 21:45
Ben yaşamamıştım
M

Melisa G.

9 Nisan 2026 21:47

Şilan Dirik

çok geçmiş olsun konu ile ilgili bilgim yok sadece destek olmak istedim Allah yardımcınız olsun yardım almaktan çekinmeyin

Amin çok teşekkür ederim
G

Gizem Ç.

9 Nisan 2026 21:58
Bende 2-3 haftaya toplarlamıştım. Sonrasında ara ara bel ağrım oldu ama şuan 6 ay oldu daha iyiym
E

Emine Y.

9 Nisan 2026 22:07
Sizi en iyi ben anlarım o kadar zor ki inanın bir aydan fazla sürdü artık ağrı çekmekten yorulmuştum bebeğime odaklanamıyordum bende çok kez doktoruma ve yakınlarıma sordum herkes abarttığımı düşündü yataktan bile çok zor kalkıyordum doğumdan iki ay sonra anca kendime gelebildim
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

9 Nisan 2026 22:11
Bende böyle bir sorun yaşamadım

N.

10 Nisan 2026 11:13
Ben 2 aylıkken sol Kasigim ağrıdığı için gitmiştim doktora o da normal hala iyileşme surecindesin demişti. Şu an 4 ayligiz ağrılarım kalmadi artık belki sizinde zamanla geçebilir
Z

Z.G

10 Nisan 2026 15:38
Bende de yan tarafa yatınca ağrı oluyor sadece
E

Elanur Ü.

11 Nisan 2026 00:41
Yaşanacak en şiddetli ağrıyı yaşamıştım. Şu an üzerinden 9 ay geçmesine rağmen ameliyat yerim,belim hala sızlar 😔😒

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir