Sezeryan Planlarken Normal Dogum

180 görüntüleme
S

Sevda D.

7 Haziran 2025 18:42
normal dogum yapmaktan cok korkan ben sezeryan planladim.Ayni zamanda fmf hastasiyim.Hayatim boyuncq karin agrisi ve kramplara cok aliskinim.Sezeryan planladigimiz icin normal dogum uzerine dr.umla hic konusmadik sanci nedir nasil baslar arastirmadim bile:)Sabahtan hafif kasik agrisi ile oglene kadar gunu gecirdim sonra baktim tuhaf bi sanci giriyo ara ara dr.aradim ve ben hastaneye gidene kadar 9 cm acilmam olmus.Hic anlamadim sanci cok siklasana kadar.Dr.epidurale bile vaktik yok dedi ve cok kolay dikissiz bir normal dogumum oldu.Herkes şok.Sezeryan planlayip normal dogurttugum ilk hastamsin dedi dr.um.Sanciyi siklasana kadar siddetini anlamami fmf hastasi olmam bagladi dr.Cunku o kadar agri cekiyorum ki atak donemleri vucut cok aliskin direncik yukselmis.Anlatinca insanlar ne guzel diyor hic beklememissin sanciyla vs ama benim icin cok korktugum ve bilmedigim birseyin icinde olmak hic kolay degildi.
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

8 Haziran 2025 15:53
Çok güzel bir sürpriz olmuş. Darısı yük annelerimize. Ne kadar müdahalesiz olursa süreciniz, o derece hızla normale dönersiniz. Emzirme ve süt artırma videolarına yoğunlaşarak keyfinizi sürün ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir