Sezeryan Göbeği
671 görüntüleme
M
Merve T.
10 Mayıs 2026 08:59
Sezeryan göbeği nasil giderr

Hatice C. ..
10 Mayıs 2026 09:30
İnşaAllah bizde verebilmeyi ümit ediyoruz ✨gider gider 爐❤️
M
Merve T.
10 Mayıs 2026 09:34
İnşaAllah bizde verebilmeyi ümit ediyoruz ✨gider gider 爐❤️

Ebru K.
10 Mayıs 2026 09:45
Ben doğum yapalı yedi ay oldu sezeryanla ama gitti kalmadı bende özel olarak da birşey yapmadım ilk bir kaç ay gitmicek diye korktum ama Allah'tan kalmadi
M
Merve T.
10 Mayıs 2026 10:19
Ben doğum yapalı yedi ay oldu sezeryanla ama gitti kalmadı bende özel olarak da birşey yapmadım ilk bir kaç ay gitmicek diye korktum ama Allah'tan kalmadi

Ebru K.
10 Mayıs 2026 10:43
Giderek kilo aliyorum umarim gider dediğiniz gibi

Göktenur B.
10 Mayıs 2026 11:14
Zamanla gidiyor bende iki doğum yaptım ilki normaldi çok hızlı bı şekilde kilo vermiştim iki ay içinde doğum öncesi kiloma ulaşmıştım sezaryanda süreç bı tık daha uzun oldu kilo verdim ama sıkılaşmak lazım gidiyor sonuç olarak
M
Merve T.
10 Mayıs 2026 11:15
Benim alternatifim tüp modeli olmam bu yüzden de hamilelikte çok kilo almadım toplamda 5 kilo belkide ondan bende kalmadı ben hamile kaldığım zamandan daha zayifim
M
Merve T.
10 Mayıs 2026 11:16
Zamanla gidiyor bende iki doğum yaptım ilki normaldi çok hızlı bı şekilde kilo vermiştim iki ay içinde doğum öncesi kiloma ulaşmıştım sezaryanda süreç bı tık daha uzun oldu kilo verdim ama sıkılaşmak lazım gidiyor sonuç olarak

Göktenur B.
10 Mayıs 2026 11:18
Yani umarım öyle olur kendimi yerken durduramiyorum diyet surecine girersem belki de gider cabucak dediginiz gibi
M
Merve T.
10 Mayıs 2026 11:37
Sanırım biraz yapı meselesi her iki hamileliğim de de çok fazla kilo aldım en 15 kilo ama sonrasında hep verdim emzirdiğim içinde etkiledi sanırım birde bebek haraketlenince bizde hareketleniyoruz
U
Umut S.
10 Mayıs 2026 13:49
Ay valla altı ay olacak bir gr gitmedi göbek de kaldı . O kadar iştahlı biri de değilim normal yiyorum ama gitmiyor bu kilo ve göbek . 80 kilo ile doğuma gittim ertesi gün 70 kilo olmuştum aylar geçti hal 70 kiloyum . Hamile kalmadan önce 55 kilo iken ideal kilom 52 diyip yemediğim günleri düşünüyorum da ne kadar boş dertlerim varmış 😅
M
Merve T.
10 Mayıs 2026 13:50
Ay valla altı ay olacak bir gr gitmedi göbek de kaldı . O kadar iştahlı biri de değilim normal yiyorum ama gitmiyor bu kilo ve göbek . 80 kilo ile doğuma gittim ertesi gün 70 kilo olmuştum aylar geçti hal 70 kiloyum . Hamile kalmadan önce 55 kilo iken ideal kilom 52 diyip yemediğim günleri düşünüyorum da ne kadar boş dertlerim varmış 😅
Y
Yulia I.
Premium Üye
10 Mayıs 2026 14:06
İlk sezeryanda 57 80 olmustum 1 ayda eski kilo ma döndüm ikincide dogumdan sonra 6 kilo aldım bir ay içinde.
diyetisyen le başladım zor oluyor ama en azından kilo alımını durdurduk
sorun tatlı krizleri
sağlık önemli ama iyi görünmek te önemli
Basaririz inşallah sıkma canını
sorun tatlı krizleri
M
Merve T.
11 Mayıs 2026 08:57
İlk sezeryanda 57 80 olmustum 1 ayda eski kilo ma döndüm ikincide dogumdan sonra 6 kilo aldım bir ay içinde.
sorun tatlı krizleri
sorun tatlı krizleri
H
Hande Ç. ..
Premium Üye
16 Mayıs 2026 08:19