Sezeryan Doğumum 🤦‍♀️

214 görüntüleme
G

Gülşah A.

5 Aralık 2025 10:01
Özel bir hastanede sezeryan doğumu mu 38.ci hafta başında gerçekleştirdik. Doğumdan sonra hemşireler bana çorba getirdi içmemi istediler fakat sonradan öğrendim ki 6 saat hiç bişey yiyip içmemem gerekiyormuş ilk gece o kadar kötüydü ki ölüyorum sandım ayağa kalkamadım bagırsaklarım gaz doldu sabahı zor ettim doktorum geldi sayısını bilmediğim serumlar yaptılar. Gece zaten nöbetçi doktor ilgilenmedi taki ben çığlık çığlığa kalana kadar miğdemi yıkadılar çok kötü bir geceydi. Bebeğimi ertesi gün emzirebildim kimsenin desteği olmadan tek başıma . O gecenin ardından annem de eşimde uykusuzluktan gözlerini açamadılar. Bebeğimin puseti çekip ben emzirdim bir şekilde.4 gün hastanede yattık bebeğim sarılık geçirdi bu yüzden Allahtan mamayla geçirdik hastaneye yatmak zorunda kalmadı. Ama ne yazıkki 2 senedir bağırsaklarım tembelleşti ve hala bu yüzden ağrı çekiyorum
Ş

Şeyda N. C. ..

5 Aralık 2025 11:08
Sezaryan dan hemen sonrami yediniz yoksa belli bir süre gecmismiydi ne tür bir çorba içtiniz
E

Esra G. Ç.

14 Aralık 2025 16:59
Ben de devlet hastanesinde doğum yaptım, gaz çıkarmadan yemek yiyemezsin dediler. 2 gün aç kaldım. Sütüm de az geldi. Gerçekten deneyimsizlik mi yoksa herkesin kafasına göre hareket etmesi mi anlamadım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir