Sezeryan Doğum Yapanlar Bakabilir mi ?

259 görüntüleme
N

Neslihan Ö.

22 Ekim 2025 07:38
3 Haziranda belden uyuşmalı sezeryan oldum. İlk doğumum. 4.5 ay oldu benim ağrılarım geçmedi belim tutulmuş gibi uyanıyorum. Doğumdan sonra 3. Adetimi oldum ve adet zamanı rahmimde kasıklarımda ağrı baskı hissediyorum hergün olmasa da çoğunlukla bu durumu yaşıyorum herkes de böyle mi yoksa endişelenmeli miyim
Z

Zeynep E. O. ..

22 Ekim 2025 08:10
Maalesef bel ağrısı oluyor. Herkeste farklı şiddette oluyordur. İlk doğumumda belden epidural yapılmıştı 7- 8 yıl ağrı yaşadım. Yataktandır diye yatak değiştirdim ama geçmemişti. Şimdi ki dogumumda belden denediler ama giremediler tamamen uyutuldum. Belirgin bir ağrım yok
Özge U.

Özge U.

23 Ekim 2025 23:00
Merhabalar maalesef sezaryenden sonra aylar geçsede o ağrılar geçmiyor tamamen rahatlamanız 1-1,5 seneyi bulabilir. Kızım 20 aylık oldu ara ara dikiş yerlerim sızlar kenarlarından çekiliyormuş gibi olur geçer. Bel ağrısıda bende 1 yıl sürdü sonrasında çok şükür geçti 5-6 aydır çok rahatım. Sizde henüz yeni doğum yapmışsınız kendinizi kollayın. Üşütmemeye dikkat edin ve hergün bir kaç saatte olsa korse takmaya çalışın. Sezaryen çok ağır bir ameliyat toparlamak ve zaman alıyor ve dikkat gerektiriyor
K

Kübra

26 Ekim 2025 13:00
Ben de 4.5 ay önce sezaryen doğum yaptım ancak bahsettiğiniz sıkıntıyı 2-3 hafta çektim sonra normale döndüm, başka bir arkadaşım ise hiç ağrı sızı hissetmedi. Biraz bünye meselesi diye düşünüyorum ama yine de doktora başvurmakta fayda var 🌸 tekrar geçmiş olsun 🥰 sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah 🧿
M

Melike M.

27 Ekim 2025 20:16
10 ay oldu doğum yapalı halaaa o bel ağrısını çekiyorum.Doğum esnasındaki anesteziciye bağlı diyor çoğu kişi ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi.Ama baya bir süre çekiliyor bu ağrı sanırım.İkinciyi doğuracak olsam aslaa belden uyuşturma istemem
A

Arzu.G

28 Ekim 2025 19:23
Ayni şekilde belden uyusturmali oldu sezeryanim .1yıla yakin devam etti o bel ağrısı maalesef .yatak falan değiştirdim hatta öyle bir agriyla uyaniyordum ki .geçecek ama merak etmeyin zamanla azalıyor sonra siz farkında bile olmadan kaybolup gidiyor
A

Ayşe V. ..

9 Kasım 2025 17:37
Ben de sezeryan oldum 6 ay oldu bende öyle bir ağrı olmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir